Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Tip.4 Iznamljivanje apartmana (Inozemstvo, )

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 413890

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Inozemstvo
Unutarnja površina
58.00 m2
Vanjska površina
58.00 m2

Opis

Komforni u uređeni da bi pružili osjećaj vlastitog doma, naši apartmani pružit će Vam priliku za poseban odmor. Svi apartmani su pored centralnog grijanja opremljeni i kamin pećima na drva, odvojenu sobu za spavanje i balkon sa pogledom na planinu.

Gosti na raspolaganju imaju cijeli apartman : zaseban ulaz u apartman, Dnevni boravak, Trpezarija, Kuhinja sa svom opremom za spremanje hrane, predsoblje, kupaona . Pogled sa balkona zimi na borove prekrivene snijegom i okolne planine obasjane suncem ljeti daju posebno opuštajuću atmosveru Vašem odmoru.

Užitak u skijenju, planinarenju, šetnji kroz šumske staze ili vožnji bicikla po makadamskim cestama jamče aktivan i zdrav odmor, za sve generacije.

Mi kao domaćini boravimo često u apartmanu koji se nalazi na istom katu gdje i gostinjski apartman. Netko iz obitelji je u većini slučajeva u apartmanu da može gostima zaželjeti dobrodošlicu, popiti piće dobrodošlice i pokušati dati informacije o Nacionalnom parku Blidinje te pomoći oko savjeta za šetnje i bicikliranje obližnjim stazama. Kušali smo hranu u svim lokalnim restoranima (Restoran Hajdučke vrleti, Restoran Staza, Restoran Mali Vilinac, Restoran Idila) pa i u tom možemo dati  preporuku našim gostima gdje  se mogu kvalitetno hraniti i provesti ugodno svoje dragocjeno vrijeme provedeno na Blidinju.

Za Blidinje se kaže da predstavlja oazu mira, ljepote i zdravlja, a šarena polja u proljeće i ljeto, kao i planine prekrivene svilenim bijelim plaštem zimi, neprocjenjiva su duša Parka prirode Blidinje. Park prirode Blidinje je udaljen svega 90 kilometara od poznatog svetišta Međugorje. Jadransko more je svega na 90 kilometara od Blidinja , i vrele ljetne dane možete mjenjati za ugodne ljetne noći.

 

Tribistovo jezero nalazi se na oko 900 metara nadmorske visine, a od samog centra Posušja udaljeno je od 8 kilometara.

Ovo jezero nastalo je kao akumulacija pitke vode za potrebe Posušja a napravljeno je 1989 godine. Nalazi se na putu za poznato skijalište „Blidinje“ i Blidinjsko jezero između Posušja i Rakitna.

Dužina jezera je oko 500 a širina oko 300 metara, dok najveća dubina iznosi negdje oko 10 metara. Oscilacije vode su u zavisnosti od ljetnih sušnih perioda, a jezero je poribljeno šaranom, kalifornijskom pastrmkom, babuškom i klijenom.

Neposredno uz jezero izgrađeno je i kupalište koje je pravi mali raj za turiste. Posjetitelji mogu uživati u čistoj planinskoj vodi i zraku,

Karta

Inozemstvo,Soldina Ulica 1

Smještajne jedinice u ovom objektu

Broj osoba Cijena €/noć
Apartman 1 + 1
Apartman 2 + 1
Apartman 5 + 1
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit