Si byt, pokoj nebo rekreační dům na Njuškalo!

Dům (4+0) Trakošćan, Bednja

Cena
Od 74 €/noc
Ad code: 382365

Obecné informace

Typ ubytování
Dům
Umístění
Varaždinská župa, Bednja, Trakošćan

Popis

Cijena:
550 kn - nocenje / najam kuce - za 2 osobe.
850 kn - nocenje / najam kuce - za 4 osobe.
Cijena je na bazi nocenja za najam cijele kuce.
U slucaju drugacije opcije (br. osoba / dana i sl.) cijena varira - za detalje molimo pošaljite nam upit na e-mail.
Mogucnost popusta ovisi o broju osoba i broju rezerviranih dana.
Gore spomenuta cijena ne odnosi se na najam kuce u posebnom terminu (Božic / Nova godina).
Minimalan boravak: 2 nocenja (najam samo za 1 nocenje uvecava cijenu za 50%).
Detaljan cjenik kuce za odmor šaljemo na zahtjev e-mailom:
trakoscan.info@gmail.com
Više informacija, detaljan cjenik i fotografije možete pronaci na web stranici: www.trakoscan.eu

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE I REZERVACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA E-MAIL:
trakoscan.info@gmail.com

Provedite miran ili aktivan odmor okruženi prekrasnom prirodom, mirom, te neposrednom blizinom (300m) dvorca i jezera Trakošcan, u kuci za odmor sa ekskluzivnim pogledom na dvorac!

Kuca za odmor – Trakošcan - III kategorije, kompletno je renovirana tijekom 2013. godine, a nov je takoder i namještaj, te ostala oprema. S iznajmljivanjem krece s pocetkom 2014. godine.
Kuca raspolaže sa dvije spavace sobe (4 osobe) na katu.
Kuhinja raspolaže svim potrebnim uredajima/sudem za pripremu hrane, frižiderom, kvalitetnom pitkom vodom, štednjakom, pecnicom... U prizemlju kuce nalazi se kupaonica sa tušem, a na katu je još jedan dodatni WC. U prizemlju kuce nalazi se i dnevni boravak sa velikom staklenom stijenom i pogledom na dvorac Trakošcan, velikom garniturom za sjedenje podesivom za sjedenje/polu-sjedenje/ležanje, TV-om, stolom za blagovanje, te kaminskom peci na drva (ili radijatorima) za hladnije dane.
Na raspolaganju je još roštilj, uz vanjski stol i klupe s pogledom na dvorac. Parkirno mjesto je osigurano. Kucni ljubimci nisu dozvoljeni unutar kuce.

Odmorite se uz šetnju do ili oko jezera ili razgledavanje dvorca Trakošcan (5min udaljenosti) ili samo uživajte u miru i tišini našeg dnevnog boravka, uz kaminsku pec i pogled na dvorac.
/ * Pogled na dvorac pruža se iz svih dijelova dnevnog boravka - kroz staklenu stijenu dužine 5 metara, iz spavace sobe (i kreveta!), i naravno, iz dvorišta i mjesta za roštilj. /

U neposrednoj blizini kuce za odmor nalazi se takoder i hotel "Trakošcan" sa svojim bogatim wellness programima (5min udaljenosti), park-šuma Trakošcan i Maceljska šuma, planina Ravna Gora (planinarenje), a na kracim udaljenostima automobilom nalaze se Ivanec i planina Ivanšcica, Krapina i „Muzej krapinskih neandertalaca“, Varaždin sa mnogobrojnim muzejima i Starim gradom, predivan perivoj i park-šuma Arboretuma Opeka - Vinica, te mnogi drugi dvorci Hrvatskog zagorja (Veliki Tabor, Maruševec itd.).
Uživajte u šetnji prirodom, planinarenju, te raznim drugim sportskim aktivnostima (biciklizam, ribolov, paraglajding, tenis...) ili festivalima i dogadanjima u blizini, kao što su "Špancirfest" u Varaždinu, "Festival tradicijske cipke" Lepoglava, "Varaždinske barokne veceri", "Festival kajkavskih popevki" Krapina, "Etno festival" Cvetlin, itd... Dobrodošli!

Udaljenosti :
Zagreb – Trakošcan : 79km
Varaždin – Trakošcan : 42km
Krapina – Trakošcan : 21km
Rijeka – Trakošcan : 227km
Osijek – Trakošcan : 361km
Split – Trakošcan : 472km
Maribor – Trakošcan : 51km
Graz – Trakošcan : 120km

Mapa

Varaždinská župa, Bednja, Trakošćan,
Cena
Od 74 €/noc
Min pobyt je 2 noc(í)
 Politika soukromí*
Od 74 €/noc