Apartman s lijepim pogledom na more, 5 osoba Arbanija

Šifra oglasa: VWKXKRA

Apartman • Arbanija

5 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 4 osobe
3 spavaće sobe
Ukupna veličina objekta je 120 m2
3 kreveta
1 kupaonica

Prostran i potpuno opremljen trosoban apartman za 5 osoba u Arbaniji kod Trogira; s ležaljkama, roštiljem, klimom, wifi; prvi red do mora!

Apartman se nalazi samo 20 metara od plaže. Veličine je 100 četvornih metara, prostran je i svijetao, nedavno renoviran, smješten na 2. katu kuće za odmor s otvorenim pogledom na more.

Apartman može primiti do 5 osoba u 3 spavaće sobe.
Ova kuća za odmor je potpuno opremljena novim luksuznim namještajem, klima uređajem, plazma TV-om (sa satelitskim programima), wifi internetom, hladnjakom, štednjakom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, kuhalom za vodu...
Vanjski namještaj s ležaljkama, ručnici za plažu, dječji krevetić i visoka stolica također su uključeni u cijenu.

Osim tri spavaće sobe (2 dvokrevetne i 1 jednokrevetna), apartman ima vrlo veliku dnevnu sobu, veliku kuhinju, iznimno veliki balkon (s lijepim pogledom na more za trenutke opuštanja), verandu i kupaonicu s kadom. Izvan kuće se nalaze dva vrta, jedan na južnoj strani sa roštiljem, a drugi ispred kuće. U sklopu objekta dostupno je privatno parkiralište izvan ulice.
Ovo je odličan smještaj za obiteljski odmor ili bijeg sa svim udobnostima doma...

Centar grada Trogira udaljen je 4 km, zračna luka Split (Resnik) 8 km, a najbliži izlaz na autocestu (Prgomet) udaljen je 25 km.

Arbanija je malo i skladno turističko naselje (500 stanovnika). Nalazi se na sjevernoj strani Čiova, 4 km od centra grada Trogira, jugozapadno od Trogira i čiovske Mastrinke, te sjeveroistočno od Slatina. Područje Arbanije poznato je po prekrasnim plažama, šumovitoj obali i mnogim malim uvalama.

Naš apartman je idealno mjesto za one koji vole miran obiteljski odmor, daleko od buke i turističke gužve. U blizini se nalazi nekoliko restorana, nekoliko kafića, trgovina i supermarketa. Za one željne noćnog života i zabave blizina Trogira, Splita, Kaštela i Primoštena jamči dobru zabavu.

Dodatni depozit
Za ovu smještajnu jedinicu potrebno je platiti iznajmljivaču dodatni depozit 20% u roku od 5 dana.
Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Pogled na more
Lokacija
Hrvatska Arbanija • Cesta domovinske zahvalnosti 59
Plaža
20 m
Trgovine
150 m
Restoran
20 m
Središte grada
3500 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume