Si byt, pokoj nebo rekreační dům na Njuškalo!

Apartmán (2+2) Varaždinske Toplice, Varaždinske Toplice

Cena
Od 40 €/noc
Ad code: 393909

Obecné informace

Typ ubytování
Apartmán
Umístění
Varaždinská župa, Varaždinske Toplice, Varaždinske Toplice
Velikost
36.00 m2
Vnější plocha
500.00 m2

Popis

Studio apartman kvalitete smještaja 4 zvjezdice dostupan je za najam tijekom cijele godine uz popuste i do 30% ovisno o dužini boravka. Za sportaše na sportskim natjecanjima u gradu, za vrhunske sportaše uz popust 50%, za goste na terapijama po posebnim cijenama.

Nalazi se u mirnom i tihom dijelu centra grada Varaždinske Toplice neposredno uz Termalnu rivijeru, aquapark ljecilišni i wellness centar hotela Minerva s unutarnjim i vanjskim bazenima; te uz Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju. Do apartmana je jednostavno doci. Apartmani Dajcic registrirana su Google pozicija i oznaceni su na svim Google kartama. Apartman ima svoj poseban ulaz s natkrivene terase koja je kao i uredeni vrt prepun cvijeca, i na korištenje gostima. Dekorativna vanjska rasvjeta ambijentu daje poseban ugodaj, parkiranje uz apartman je osvjetljeno i za goste je besplatno. Besplatno su dostupne naše dvije brze Wi-Fi mreže bez ogranicenja kolicine prometa. U apartman je osim 2 standardna kreveta postavljen i dvosjed na rasklapanje koji takoder može biti i pomocni ležaj pa je maksimalni kapacitet apartmana za 4 osobe. Kuhinja je opremljena kucanskim aparatima i priborom za pripremu i posluživanje jela i pica. Kupaonica je topla i prostrana. U apartmanu je centralno grijanje, u kupaonici i podno grijanje. Ljeti je tu i klima uredaj.

Uvijek na internet stranicama naših partnera i putem prodajnih kanala možete pogledati ocjene, recenzije i fotografije koje su postavili naši gosti. Apartmani Dajcic nastoje kvalitetom usluge uvijek gostima pružiti više, nastojimo biti Vaši dobri domacini i da se ovdje osjecate kao kod svoje kuce. Veseli nas što su naši gosti to i prepoznali; pa naš objekt osnovom Vaših recenzija krase jedne od najboljih ocjena na Booking.com, Google, te nominacije i priznanja Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma RH.

Gost treba za potvrdu svoje odluke rezervacije (bookinga) na naš racun na dan rezervacije uplatiti minimalno iznos prvog nocenja i tada ce rezervacija postati aktivna i termin rezerviran, a za boravak duži od 7 nocenja na dan rezervacije potrebno je na naš racun uplatiti cijelokupan iznos.

POSEBNA PONUDA:
Za goste na terapijama osnovom važece uputnice HZZO kada prijavu termina terapija i termin prvog pregleda lijecnika specijaliste osnovom uputnice, u dogovoru s Gostom a u ime Gosta rade Apartmani Dajcic rezervacijski polog nije potrebno uplatiti i cijena najma apartmana za ove goste samo u terminu od 01/10 - 31/05 iznosi 200 kn (27€) / noc i podrazumijeva se dužina boravka minimalno 10 nocenja. Izvan ovog termina za ove goste ne odobravamo poseban popust. Konacno placanje je na dan dolaska u gotovini, telebankingom ili uplatom u banci na naš racun u PBZ. Placanje bankovnim karticama u objektu nije moguce.

Detaljnije možete pogledati na našoj web adresi https://apartmani-dajcic.webs.com/ ili direktno upisom u tražilice Google ili Google.maps

Mapa

Varaždinská župa, Varaždinske Toplice, Varaždinske Toplice, Matije Gupca 3
Cena
Od 40 €/noc
Min pobyt je 1 noc(í)
 Politika soukromí*
Od 40 €/noc