Buchen Sie eine Wohnung, ein Zimmer oder ein Ferienhaus auf Njuškalo!

Haus (5+1) Selce, Crikvenica

Preis
Preis auf Anfrage
Anzeigencode: 415697

Allgemeine Informationen

Art der Unterbringung
Haus
Standort
Gespanschaft Primorje-Gorski kotar, Crikvenica, Selce
Größe
37.21 m2
Außenbereich
45.00 m2

Beschreibung

Dosta Vam je punih plaža? Tražite mir i prirodu? Tražite nešto potpuno drugačije?

Negdje između neba i mora, nalazi se naša nova mobilna kučica. Točnije rečeno, nalazi se na Elements kampu u mirnom djelu Selca i idealan je za svačiji odmor. Na prostranom terenu u neposrednoj blizini mora, točnije 120 metara! U tišini netaknute prirode smjestili smo kućicu da kao pozornicu gleda prekrasno more, sunce i otok Krk. Kućica je okružena prirodom. Započnite dan na terasi uz zvuk crvrčka i miris mora. Na čak 45 m2 se nalazi stol za blagovanje te kutna garnitura za odmor, i dvije komforne ležaljke. Bočno uz terasu stoji Vam roštilj na raspolaganju.

Interijer kućice nudi sve, pa Vam neće nedostajati komfora i opuštenosti u mediteranskom stilu. Dvije spavaće sobe, kupaonice, ful opremljena kuhinja, klima uređaj, Internet, TV . Idealno za do 6 osoba! Zatvorite oči i zamislite..... u prekrasnom ste mjestu okruženi svijetlim vodama Jadrana. Guštajte s nama i odmorite dušu i tijelo!

Kamp je udaljen od centra 5 minuta pješice. Idealan je i za biciklističke grupe zbog velikog broja smještajnog kapaciteta te blizine biciklističkih staza.

Karte

Gespanschaft Primorje-Gorski kotar, Crikvenica, Selce,Jasenova 19
Preis
Preis auf Anfrage
Der Mindestaufenthalt ist 0 nacht(en)
 Datenschutz-Bestimmungen*
 Allgemeine Geschäftsbedingungen*
Preis auf Anfrage