Buchen Sie eine Wohnung, ein Zimmer oder ein Ferienhaus auf Njuškalo!

Haus (10+0) Gornje Jesenje, Jesenje

Preis
Von 55 EUR
Anzeigencode: 384476

Allgemeine Informationen

Art der Unterbringung
Haus
Standort
Gespanschaft Krapina-Zagorje, Jesenje, Gornje Jesenje

Beschreibung

Iznajmljujemo novouredenu drvenu kucu u mjestu Gornje Jesenje, udaljeno cca 10-ak km od Krapine te isto toliko od dvorca Trakošcan.
Na katu kuce nalaze se 2 sobe sa bracnim krevetima (max10 osoba ) koji se po potrebi mogu razdvojiti, svaka soba ima LCD TV i DVD.Kvadratura same kuce je 90m2+ 30m2 terase .Paking asfaltiran ispred samomog objekta .Objekat je klimatiziran .
Prizemlje kuce sastoji se od kuhinje, blagovaone, kupaonice i dnevnog boravka. U sklopu kuce je i velika natkrivena terasa sa ljetnom garniturom i ljuljackom. Osiguran besplatan parking, mogucnost korištenja bicikl4kom.Za ljubitelje vrhunske domace hrane 5 km od nas nalazi se Seosko Domacinstvo Kucko.Slike 2019 godine.
U široj okolici nalaze se brojni zanimljivi sadržaji kao npr.: nalazište Krapinskog pracovjekaj, dvorac Trakošcan,brojni muzeji, wellness centri, uredene pješacke i biciklisticke staze na Strahinjcici i Ravnoj gori, itd...Cijena ovisi o broju osoba .Za grupe odobravamo popust (10-20%)Adresa Gornje Jesenje 118.
Gost koji iznajmi kucu na min. 3 dana, na korištenje dobiva i kucu u Krapini za jedan dnevni odmor uz simbolicnu cijenu :)U samoj kuci se nalazi velika pecenjara za odojke , peka , roštilj u samoj pecenjari 80x50 plinski roštilj 80x 50 .Ispred objekta ,na terasi stol sa klupama mali vrtni roštilj tenda.Objek je klimatiziran .Broj oglasa(13862789).
Kuca se nalazi u užoj okolici Krapine, ima uredenu kuhinju, kupaonicu, blagovaonu, veliku prostoriju sa velikim masivnim stolom (za cca 25 ljudi), te se može i prespavat, 8 osoba max.Vidite moje oglase.Hvala do videnja lp.Cijena dogovor.

Za sve ostale informacije nazovite 091/5000-295.

Karte

Gespanschaft Krapina-Zagorje, Jesenje, Gornje Jesenje,
Preis
Von 55 EUR
Der Mindestaufenthalt ist 1 nacht(en)
 Datenschutz-Bestimmungen*
 Allgemeine Geschäftsbedingungen*
Von 55 EUR