Buchen Sie eine Wohnung, ein Zimmer oder ein Ferienhaus auf Njuškalo!

Diese Anzeige ist nicht mehr verfügbar.

Haus (3+0) Tuheljske Toplice, Tuhelj

Preis
Preis auf Anfrage
Anzeigencode: 397687

Allgemeine Informationen

Art der Unterbringung
Haus
Standort
Gespanschaft Krapina-Zagorje, Tuhelj, Tuheljske Toplice
Größe
60.00 m2
Außenbereich
350.00 m2

Beschreibung

Kuca za odmor Videc nalazi se u Tuheljskim Toplicama, u Krapinsko-zagorskoj županiji, te je smještena na brežuljku s prekrasnim pogledom na Tuheljski kraj, 300 metara od kompleksa „Terme Tuhelj“.
Gostima su na raspolaganju dvije spavace sobe (svaka sa bracnim krevetom i dodatnim ležajima za djecu), dvije kupaonice, dvije terase s pogledom, djecje igralište sa toboganom i ljuljackama, te je osigurano privatno parkiralište za dva vozila.
Vikendica je potpuno opremljena za boravak 4-6 osoba, ukljucujuci klima uredaj, besplatan WiFi, dva tv uredaja, opremljenu kuhinju s mikrovalnom pecnicom, te vanjskim roštiljem za potpuni užitak i opuštanje.
S obzirom na izvanrednu lokaciju i neposrednu blizinu Termi Tuhelj, samo Vas nekoliko minuta hoda dijeli do bazena i vrhunskih sadržaja „Vodenog planeta“. Na zahtjev smo u mogucnosti ponuditi karte za posjet bazenima uz znacajne popuste u odnosu na redovite cijene.
Kuca za odmor Videc pruža usluge smještaja od 2018 godine, te nam je cilj ugoditi našim cijenjenim gostima i predstaviti ljepotu i sadržaje ovog prekrasnog kraja.
Kuca je idealna za odmor i relaksaciju, ali nije predvidena za partyije.

Karte

Gespanschaft Krapina-Zagorje, Tuhelj, Tuheljske Toplice, Slavice Ježek 16