Apartmani Klek - Og

Ad code: BZWAZWD

Apartment • Ogulin

5 guests
The optimal capacity of the facility is 5 guests
2 bedrooms
4 beds
1 bathroom

Kuća s dva apartmana smještena je na ulazu u grad Ogulin. Nalazi se u blizini izlaska s autoputa i 3 km do grada Ogulina. Za sve one koji žele odmor od gradske gužve za manje od sat vremena možete doći bilo iz Zagreba ili Rijeke.

Apartmani Klek-Og su objekt s prizemljem i dva kata te se sastoje od 2 apartmana.  Apartman 401 se nalazi na drugom katu ( potkrovlju) i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice i može se smjestiti 6 gostiju. Apartman 3 se nalazi na drugom katu i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice i može se smjestiti 6 gostiju.

Upite o slobodnim terminima i rezervacijama slati na email: hotelklek@gmail.com

Gosti uz prethodnu najavu mogu koristiti sportski teren koji je u cijeni, a uz posebnu nadoplatu i prethodnu rezervaciju mogu koristiti i uslugu tajlandske masaže.

 

Tijekom vašeg boravka preporučujemo obilazak Đulinog ponora, zavičajnog muzeja grada Ogulina, Ivanine kuće  bajke. Također možete uživati u šetnji uz jezero Sabljake i obići Šmitovo jezero  uz koje se povezuju zanimljive legende. Za vrijeme boravka preporučujemo da obiđete  nacionalni park Plitvička  jezera koji je udaljen od našega objekta cca  55 km.

Lokacija je pogodna i za organizaciju jednodnevnih planinarskih izleta na planine Klek, Bjelolasicu, Bijele i Samarske stijene, koje imaju obilježene planinarske staze.  Također možete obići naš kraj na  biciklima za koje postoje brojne biciklističke staze  ili za one malo mirnije preporučamo ribolov.

Parking spot
WiFi
Pets welcome
Location
Croatia Ogulin • Otok Oštarijski 20
Shops
1000 m
Restaurant
1000 m
City center
5000 m
Please enter your name
Please enter your last name
Please enter your email
Please enter your phone number

I hereby confirm that I agree to the General Terms and Conditions, which provide important information about my responsibilities regarding payment, cancellation, and other essential elements of this Reservation.

Please accept the general conditions
Please accept the privacy policy
The user is not a trader and the EU provisions on consumer protection are not applicable to him.
Select dates