Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Kuća u prirodi Zlatna Greda - iznajmljivanje soba (Lug, Bilje)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 405680

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Soba
Lokacija
Osječko-baranjska, Bilje, Lug

Opis

Kuća u prirodi Zlatna Greda, mjesto je gdje se spajaju prelijepa priroda, gastronomija, avanturistički duh i učenje o prirodi. Smještena je u Baranji i zahvaljujući svojoj izvrsnoj lokaciji služi kao ulaz u tajanstveni svijet Kopačkog rita. Netaknuta priroda, daleko od gradske vreve, savršeno je mjesto za bijeg od stvarnosti i ounjenje baterija :-). 

Smjestiti se možete u našem hostelu. Na raspolaganju su trokrevetne i četverokrevetne sobe, te zajedničke spavaonice sa 6 ili 8 kreveta. 

Restoran se nalazi u sklopu objekta, gdje možete uživati u slavonsko-baranjskim specijalitetima.

Isprobajte naše popratne sadržaje. Zaveslajte kanuom po divljini, doživite nezaboravno iskustvo poplavih šuma, dunavskih rukavaca, pješčanih plaža...Istražite okolinu na dva kotača i provozajte se biciklističkim stazama. Upustite se u šetnju poučnoim pješačkom stazom i upoznajte stanovnike stare šume. Družite se s našim konjima - Zentom i Princom, Začinite život sa dozom adrenalina u adrenalinskom parku, probajte umjetnu stijenu za penjanje i vrištite od sreće dok se spuštate na našem ziplineu. Opustite se u našem chill out kutku smještenom u samoj krošnji drveta. Zaigrajte sa ekipom mali nogomet, badmington, odbojku...

Za najmlađe posjetitelje tu je besplatan mini adrenalinski poligon i ljuljačke.

Za školske uzraste provodimo škole u prirodi i interaktivne edukativne radionice.

U sklopu centra ima prezentacijski prostor, opremljen za sve vrste skupova, sastanaka, prezentacija ili sličnih poslovnih susreta. Kapacitet je 50 osoba.

Organiziramo teambuildinge i tu smo za sve Vaše proslave, vjenčanja, momačke i djevojačke zabave, krstitke, pričesti, rođendane....Iznajmite preslatku kućicu na drvetu i uživajte u intimnom druženju.

 

Karta

Osječko-baranjska, Bilje, Lug,Zlatna Greda 16
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit