Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Kuće za odmor - Japin breg (Čepelovac, Đurđevac)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 416088

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Čepelovac
Unutarnja površina
278.00 m2
Vanjska površina
20000.00 m2

Opis

Turističko – ugostiteljski kompleks “JAPIN BREG” obuhvaća rekonstrukciju četiri klijeti u luksuzne kuće za odmor na lokaciji Čepelovac, Čepelovečki breg kbr 197-203 uz korištenje popratnih sadržaja koji uključuje vanjski bazena tlocrtne dimenzije 9x4m ukupno 36m2.

Na lokaciji su izgrađene četiri kuće nose naziv “Vila Katarina”, “Vila Ana”, “Vila Iva” i “Vila Eva”. Kako sve četiri kuće na površini od 20 000 m2 čine jedinstvenu cjelinu brendiran je pod imenom “Japin Breg”. Lokacija se nalazi uz obilježene biciklističke staze: “Bilogorska biciklistička ruta” i “Bilodravska biciklistička ruta”. Na lokaciji je izgrađena i tradicionalna podravska kapelica koja je posvećene sv. Josipu zaštitniku obitelji i hrvatske države.

Uz moderno uređene interijere svakako je poseban ugođaj boravka gostu u netaknutoj prirodi i ambijentu stogodišnjeg vinograda s očuvanom autohtonom sortom vinove loze. Dodatnu draž i ugođaj za oko daje i polje lavande koje posebice u vrijeme cvatnje oduševljava svojom ljepotom.

Karta

Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Čepelovac,Cepelovecki breg 201
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit