Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Seljačko domaćinstvo Ivančan (Molve, Molve)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 405735

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Koprivničko-križevačka, Molve, Molve
Unutarnja površina
80.00 m2
Vanjska površina
1000.00 m2

Opis

U samom srcu Podravine tek 500-tinjak metara od rijeke Drave smjestila se naša ruralna kuća za odmor kategorizirana s ¨tri sunca¨. Kuća je uređena za odmor do 7 osoba.

Smještaj

Obitelj Ivančan ponudit će Vam smještaj u četverokrevetnoj sobi. Soba je opremljena autohtonim stoljetnim namještajem, posteljinom od perja ili vune i kupaonicom s tuš kabinom. Sobe povezuje zajednički dnevni boravak gdje zimi, uz pucketanje vatre i miris drva iz peći, možete pogledati TV ili samo pričati i uživati.

Blagovaonica također odiše starim ugođajem. Stolove sa stolicama za objedovanje nadopunjuje štednjak, stoljetni ormari i police s predmetima koje je nekada koristila baka naše domaćice u svojoj kuhinji.

Za lijepa vremena, uživati i objedovati možete u hladovini sjenice u dvorištu gdje će se pred Vama pripremiti objed u kojem ćete uživati svim osjetilima.

Osim ugodnog odmora u samoj kući, gostima su na raspolaganju i razne aktivnosti: korištenje okućnice uz cvijećnjak, voćnjak, vinograd, uključivanje u poljoprivredne radove na tradicionalan način te šetnja i vožnja biciklom uz rijeku Dravu i obližnja jezera koja su idealna za ljubitelje ribolova.

Dobro došli na Seljačko domaćinstvo Ivančan!

Karta

Koprivničko-križevačka, Molve, Molve,Molve Ledine 35
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit