Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Apartmani Klek - Og (401) (Otok Oštarijski, Ogulin)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 413936

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Karlovačka, Ogulin, Otok Oštarijski
Unutarnja površina
65.00 m2

Opis

Kuća s dva apartmana smještena je na ulazu u grad Ogulin. Nalazi se u blizini izlaska s autoputa i 3 km do grada Ogulina. Za sve one koji žele odmor od gradske gužve za manje od sat vremena možete doći bilo iz Zagreba ili Rijeke.

Apartmani Klek-Og su objekt s prizemljem i dva kata te se sastoje od 2 apartmana.  Apartman 401 se nalazi na drugom katu ( potkrovlju) i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice i može se smjestiti 6 gostiju. Apartman 3 se nalazi na drugom katu i sastoji se od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice i može se smjestiti 6 gostiju.

Upite o slobodnim terminima i rezervacijama slati na email: hotelklek@gmail.com

Gosti uz prethodnu najavu mogu koristiti sportski teren koji je u cijeni, a uz posebnu nadoplatu i prethodnu rezervaciju mogu koristiti i uslugu tajlandske masaže.

 

Tijekom vašeg boravka preporučujemo obilazak Đulinog ponora, zavičajnog muzeja grada Ogulina, Ivanine kuće  bajke. Također možete uživati u šetnji uz jezero Sabljake i obići Šmitovo jezero  uz koje se povezuju zanimljive legende. Za vrijeme boravka preporučujemo da obiđete  nacionalni park Plitvička  jezera koji je udaljen od našega objekta cca  55 km.

Lokacija je pogodna i za organizaciju jednodnevnih planinarskih izleta na planine Klek, Bjelolasicu, Bijele i Samarske stijene, koje imaju obilježene planinarske staze.  Također možete obići naš kraj na  biciklima za koje postoje brojne biciklističke staze  ili za one malo mirnije preporučamo ribolov.

Karta

Karlovačka, Ogulin, Otok Oštarijski,Otok Oštarijski 20

Smještajne jedinice u ovom objektu

Broj osoba Cijena €/noć
Apartman 4 + 1
Kuća 4 + 2
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit