Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Multikolorito - apartman za do 8 ljudi - Vir (iznajmljivanje) (Vir, Vir)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 393280

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Zadarska, Vir, Vir

Opis

*akcijske cijene za srpanj*
Iznajmljuje se dizajnerski u potpunosti novo namješteni apartman na otoku Viru, lokacija uvala Lučica (gradnja i uredenje zavrseno 06/2018.)
Apartman je uređen prema nivou 4 zvjezdice.
Apartman ima 60 m2 + 20 m2 terase, te se sastoji od spavaće sobe s udobnim box spring bračnim krevetom, dnevnim boravakom koji sadrži garniture koje po potrebi mogu biti pomoćni ležaj za jos 2x2 kuhinju, blagavaonicu, novouređenu kupaonicu oblozenu mramorom i terasu. Apartman sadrži sve električne uredjaje, opremljenu kuhinju i kupaonicu, satelitski program, te neograničeni wifi internet. Blizina mora je neposredna, te se objekt nalazi u ulici koja vodi prema plaži. Oko terasa je hortikulturno odrzavano zelenilo i mediteranske kulture (masline i smokve). Svaki apartman u kuci ima apsolutno odvojene ulaze i terase s vlastitom pogledom, tako da je udobnost i privatnost neometana. Kako se kuća nalazi na parceli od 700 m2 osigurano je dovoljno mjesta za parking više vozila. U blizini apartmana se nalazi restoran na plaži i 2 trgovine (novootvoreni diskont Tommy i market Gavranović). Blizina prvog marketa je 50 m. Plaža je dijelom šljunčana, a dijelom pješčana i kao takva je pogodna za djecu, jer sadrži mnoštvo plićih dijelova u uvalicama. Udaljenost apartmana od centra, ljekarne, crkve i pošte je 300 m. S terase apartmana se proteže pogled na gusto raslinje i održavanu hortikulturu kuće, kao i plažu.
U apartman nije dozvoljeno dovodjenje zivotinja.
Za uslugu smještaja izdajemo r1, tako da rezervaciju i uplate možete uraditi i preko računa. Sve informacije na navedeni kontakt telefon i na email adresu : sea.palace@hotmail.com
Cijena apartmana u periodu od 15.6.-14.7. - 70eura
Cijena apartmana u periodu od 15.7.-31.7. - 90 eura
Cijena apartmana u periodu od 1.8.-15.8. - 110 eur Cijena apartmana u periodu od 16.8.-31.8. - 90 eura
Cijena apartmana u periodu od 01.09.-30.09. - 80 eura

Smještajne jedinice u ovom objektu

Broj osoba Cijena €/noć
Apartman 4 + 4
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit