Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Apartmani blizu mora sa velikom terasom 2-6 osoba (Diklo, Zadar)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 398596

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Zadarska, Zadar, Diklo
Unutarnja površina
50.00 m2
Vanjska površina
20.00 m2

Opis

Apartmani Padrenostro

Nudimo 4 apartmana blizu mora (80 m). Plaža je šljunčana, idealna za obitelji s djecom. Na plaži je trgovina i kafić.

Nudimo 4 apartmana i to:

A1  je jednosobni apartman (spavaća soba + odvojeno dnevni boravak) sa kuhinjom i kupaonicom i velikom terasom na 2. katu. Kapacitet za 2+2 osobe. Sa terase je prekrasan pogled na more. Terasa ima veliki stol i tendu. možete korisriti dvorište i roštilj u vrtu. Parking je dostupan u dvorištu. 

A4  je jednosobni apartman (spavaća soba + odvojeno dnevni boravak) sa kuhinjom i kupaonicom i velikom terasom na 1. katu. Kapacitet za 2+2 osobe. Terasa ima veliki stol. Možete korisriti dvorište i roštilj u vrtu. Parking je dostupan u dvorištu.

A2  je dvosobni apartman (dvije spavaće sobe + odvojeno dnevni boravak) sa kuhinjom i kupaonicom i velikom terasom na 2. katu. Kapacitet za 4+1 osobe. Jedna soba ima bračni krevet za dvoje a druga soba bračni krevet i još jedan za 1 osobu. U kuhinji/dnevnom boravku je još i klik -klak kauč.  Sa terase je prekrasan pogled na more. Terasa ima veliki stol i tendu. možete korisriti dvorište i roštilj u vrtu. Parking je dostupan u dvorištu. 

A3 je dvosobni apartman (dvije spavaće sobe + odvojeno dnevni boravak) sa kuhinjom i kupaonicom i velikom terasom na 1. katu. Kapacitet za 4+1 osobe. Jedna soba ima bračni krevet za dvoje a druga soba bračni krevet i još jedan za 1 osobu.  U kuhinji/dnevnom boravku je još i klik -klak kauč. Terasa ima veliki stol. možete korisriti dvorište i roštilj u vrtu. Parking je dostupan u dvorištu. 

Cijena i dostupnost na upit! 

 

Karta

Zadarska, Zadar, Diklo,Poljana Dragutina Domjanica 11
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit