Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Soba dvokrevetna Zagreb Iznajmljivanje Radnička cesta LOG IN ROOMS (Trnje (Zagreb), Zagreb)

Cijena
Od 60 €/noć
Šifra oglasa: 394006

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Soba
Lokacija
Grad Zagreb, Zagreb, Trnje (Zagreb)

Opis

Sobe i apartmani Log In Rooms pomno je uređen smještajni objekt u širem centru grada Zagreba, nalazi se na 300 metara od Glavnog autobusnog kolodvora i manje od 2 km od glavnog zagrebačkog trga, na križanju Ulice Grada Vukovara i Avenije Marina Držića te Radničke ceste u kojoj su smještene mnogobrojne banke, predstavništva domaćih i međunarodnih tvrtki te druge poslovne institucije, noćni klubovi i barovi te restorani i dućani.
Trgovine prehrambenih proizvoda, kafić i restoran dostupni su na udaljenosti od 100 metara. Supermarket je smješten 200 metara a glavni željeznički kolodvor 1,5 km.
Sve smještajne jedinice uključuju klima-uređaj, SMART TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, električno kuhalo za vodu, tuš, mini bar, sušilo za kosu i radni stol. Također sadrže ormar i vlastitu kupaonicu.
Bez obzira na to dolazite li na obiteljski odmor, romantični vikend udvoje, poslovni put , Log In Rooms pruža nezaboravno iskustvo.
Ono na što smo posebno obratili pažnju i na što su poslovni gosti posebno osjetljivi je kvalitetna Wi fi internet veza, svaki naš gost će biti u mogućnosti koristiti super brzi internet koji je naravno besplatan.

Karta

Grad Zagreb, Zagreb, Trnje (Zagreb),Ulica Šiška Menčetića 7
Cijena
Od 60 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
 Politika privatnosti*
Od 60 €/noć