Vila s 2 bazena i savršenim pogledom na more: mir, tišina, POPUST 50%!

Šifra oglasa: AZRJWEA

Kuća za odmor • Primošten

14 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 10 osoba
4 spavaće sobe
Ukupna veličina objekta je 100 m2
10 kreveta
Dostupno 4 dodatna kreveta
4 kupaonice

Tražite li miran obiteljski odmor na zelenom brežuljku bez buke, turističkih gužvi i intenzivnog prometa, okruženom biciklističkim stazama koje kroz maslinike vrludaju nizbrdo do plaže, s najljepšim pogledom na zalaske sunca iza primoštenskih i šibenskih otoka sve do Kornata (za bistrih dana se vidi čak i Italija), pozivamo vas da otkrijete Supljak iznad Primoštena, 5 minuta vožnje od centra i čuvenih primoštenskih šljunčanih plaža s izrazito bistrim morem.

Nakon našeg 25-godišnjeg bavljenja obiteljskim turizmom na otoku Kapriju (www kaprije net) ohrabreni mnogim nagradama među kojima se ističu „Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku“ 2019 za najbolji privatni smještaj na hrvatskoj obali (nagrada Hrvatske gospodarske komore i Ministarstva turizma) i „Zlatna boula“ 2019 za najbolji privatni smještaj u županiji (nagrada Turističke zajednice Šibensko-kninske županije), s ponosom vam predstavljamo novost u našoj ponudi na kojoj smo intenzivno radili 8 godina: novoizgrađenu Villu MEDITERRANEA u Primoštenu!

Pri osmišljavanju izgleda naša ideja je bila postići jedinstvenu harmoniju elemenata tradicionalne mediteranske arhitekture i modernih elemenata, poigrali smo se s bojama i nekim neobičnim detaljima. Veliku pažnju smo posvetili udobnosti s ciljem da vam omogućimo i dašak luksuza, tako da su vam na raspolaganju 2 "infinity" bazena, 4 spavaće sobe i 4 kupaonice, prostrani balkon s pogledom na more, TV i klima uređaji u svim sobama, stropni ventilatori, visoki stropovi, vrhunska drvena izo stolarija, parket, brzi WiFi, parking, bicikli na korištenje...

Na terasu uz bazene se nadovezuje sjenica od 50 m2 s potpuno opremljenom ljetnom kuhinjom, velikim roštiljem i kvalitetnim vanjskim namještajem: 2 stola (za 14 osoba), 6 ležaljki, 3 sofe, 6 fotelja, 2 stolića, tenda...

Kao vaši domaćini, potrudit ćemo se prenijeti vam izvorni duh našeg kraja - tradicionalnu dalmatinsku gostoljubivost i strast prema životu, moru i mediteranskoj kuhinji.
Naš cilj je da se potpuno opustite i da sa sobom ponesete uspomene na jedinstven godišnji odmor. Kako bismo to postigli posebnu pažnju posvećujemo detaljima. Budući da je ovo naša osnovna djelatnost, u mogućnosti smo joj se potpuno posvetiti i učiniti sve da zadovoljimo vaše želje.

Zavirite u Knjigu dojmova na našoj Web stranici i saznajte zašto nam se veliki broj gostiju vraća, te zašto naša usluga redovito dobiva najviše ocjene u Internet recenzijama!


Villa MEDITERRANEA – obitelj Perković – Primošten

e-mail: info (AT) kaprije.net

Popust do 50% za "last minute" rezervacije!

Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Bazen
Pogled na more
Lokacija
Hrvatska Primošten • Supljak 1a
Plaža
3000 m
Trgovine
2500 m
Restoran
400 m
Autobusna postaja
1000 m
Središte grada
4000 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume