Kuća Jakovci

Šifra oglasa: MJXZJOJ

Kuća za odmor • Netretić

8 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 8 osoba
1 spavaća soba
8 kreveta
1 kupaonica

Dođite i odmorite se!
Na ovom predivnom mjestu ostavite brige i užurbani život današnjice iza sebe. Povedite svoju obitelj, prijatelje i u opuštenoj atmosferi okruženi zelenilom na čistoj rijeci posvetite se jedni drugima i družite se. Provodite dane zajedno. Kupajte se, šećite. Iskoristite dan!

Kuća za odmor nalazi se u kanjonu rijeke Kupe na samoj granici Hrvatske i Slovenije, 50 metara od kupališta. U ljetnim mjesecima temperatura vode doseže 28 ° C, a ribolov je moguć cijele godine. Biciklistička staza prolazi 500 metara od kuće. Uz kuću se nalazi natkrivena terasa sa stolom za 10 osoba, pečenjara sa ražnjem, roštiljem, pekom, kotlom za kotlovinu, kotlićem za fiš.

U prizemlju nalazi se veliki dnevni boravak sa stolom oko kojeg se udobno može smjestiti 15 osoba, trosjed, fotelja. Za potpuni ugođaj u zimskim mjesecima tu je i kaljeva peć u sistemu centralnog grijanja. Uz dnevni boravak nalazi se kuhinja sa posuđem, mikrovalnom pećnicom, pločom za kuhanje i perilicom suđa. Na istom nivou u odvojenom prostoru nalazi se glavna kuhinja sa pločom za kuhanje, ugradbenom pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem,perilicom posuđa, kuhalom za vodu, te WC sa perilicom rublja. Na prvom katu nalazi se spavaća soba sa bračnim krevetom, velika soba sa krevetima na razvlačenje za 3 osobe i galerijom. (Galerija je otvoreni prostor sa 4 kreveta) te dnevna soba sa klub garniturom i foteljom na razvlačenje (za 3 osobe) , kaminom i televizorom (SAT TV), kupaonica s tuš kabinom, terasom sa prekrasnim pogledom na slap Kupe. Posteljina i ručnici osigurani

Dodatni depozit
Za ovu smještajnu jedinicu potrebno je platiti iznajmljivaču dodatni depozit 20% u roku od 5 dana.
Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Lokacija
Hrvatska Netretić • Jakovci Netretićki 9 b
Plaža
50 m
Trgovine
4000 m
Restoran
10000 m
Autobusna postaja
3000 m
Središte grada
4000 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume