Unikatna GLAMPING drvena kuća s pogledom na more - OTOK ŠOLTA

Šifra oglasa: QKYPGPP

Apartman • Rogač

2 osobe
Optimalan kapacitet objekta je 2 osobe
1 spavaća soba
Ukupna veličina objekta je 30 m2
1 krevet
1 kupaonica

Ova ljupka drvena ECO kuća smještena je na prirodnoj kamenoj stijeni ograđenog privatnog posjeda usred čiste prirode otoka. Uz kuću vaš je privatni dio dvorišta s vanjskom kuhinjom i modernim vanjskim tušem. 
S prostrane terase pruža se fantastičan pogled na more, pa tako možete uživati u dnevnim i nočnim vizurama zaljeva Rogača, susjednih otoka i grada Splita. 
Nakon ispunjenog ljetnog dana, kupanja u skrivenim uvalama na par minuta hoda od vašeg doma ili pak istraživanja otoka, sportskih aktivnosti, posjeta vinarijama, maslinicima, restoranima u životopisnim otočnim mjestima daleko od napučenih turističkih vreva, godit će vam jednostavnost otočnog života i srdačnost ljudi. 
Ova je kuća savršeno mjesto za nezaboravno ljeto. Dobrodošli :)

Zaljubljenik ste u prirodu, more, volite šetnje, planinarenje, biciklizam. Sami kreirate ritam svog odmora i uživajte u ovoj drvenoj kući u kamenjaru koja će vas osvojit na prvu .

Ova glamping drvena kučica u kamenjaru površine je 30 m2, s velikom prednjom terasom s pogledom na more.  
Pri ulasku u kuću nalazi se prostor garderobe koji se nadovezuje na spavaću sobu u kojoj se nalazi box spring krevet dimenzije 160x200 , manji radni prostor, FLAT tv, prozor s pogledom na more. Kupaonica je odvojena vratima, moderno i funkcionalno opremljena s prostranim tušem. 
Kuhinja je zasebna prostorija uređena u infustrijskom stilu s unutarnjim blagovaoskim otokom. U cjelosti se može otvoriti prema terasi i postati dio nje. Bogato je Opremljena uredjajima, priborom i kuhinjskim pomagalima, perilica suđa, indukcijska ploća s četiri grijače ploće te hladnjak sa zasebnom ledenicom. 
Na terasi je prostran stol za objedovanje i komforne stolice, kao i ležalje u lounge zoni. Uz terasu nalazi se i moderan vanjski tuš s grijanom vodom. 
U kući pripadajućem mediteranskom vrtu smještena je i vanjska kuhinja s električnim grilom, kao i zatvoreno spremište za bicikle ili sportsku opremu. 
Na samom posjedu nalazi se i mala biblioteka, 24 h open bar, vrt s mediteranskim začinskim biljem za slobodno korištenje.

Besplatan parking, besplatan i brz bežični internet.

Ovo bi moglo biti vaše mjesto za bijeg od prenapučenih turističkih mjesta i pronaći svoj komadić raja. Nudimo ekstra čisto i dezinficirano imanje sa super brzim WiFi-jem, udobnim za dulje boravke.
Apartman je također u potpunosti opremljen opremom za čišćenje i deterdžentima te je na raspolaganju gostima i održava visoke higijenske standarde.
Dodatna posteljina i ručnici dostupni su u svakom trenutku.
Kuhinja se dezinficira nakon svake odjave, a neophodni začini su u kuhinji (sol, papir, šećer).

Prekrasan otok Šolta nalazi se 50 minuta vožnje trajektom (ljudi i vozila) ili 20 minuta vožnje katamaranom (samo ljudi) od Splita. Ova nekretnina udaljena je 15 minuta hoda od trajektne luke Rogač ili samo nekoliko minuta vožnje automobilom. Glavno naselje Grohote, sa svim potrebnim za život (supermarket, lokalna tržnica sa svježim voćem i povrćem, pošta, bankomat, ljekarna, lokalni liječnik), udaljeno je 20 minuta hoda ili samo 5 minuta vožnje automobilom. Stoga je vrlo pristupačna lokacija objekta savršena za goste sa ili bez automobila.

NAPOMENA: Pri dolasku su potrebni identifikacijski dokumenti s podacima o gostima, jer vas ja kao domaćin prijavljujem kao svoje goste. Hvala unaprijed :)

Dodatni depozit
Za ovu smještajnu jedinicu potrebno je platiti iznajmljivaču dodatni depozit 20% u roku od 5 dana.
Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Pogled na more
Lokacija
Hrvatska Rogač • Stari put 44
Plaža
75 m
Trgovine
1200 m
Restoran
200 m
Autobusna postaja
200 m
Središte grada
750 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume