AP 2 MARIJA VRSI ZUKVE slobodno

Šifra oglasa: GPRWKZD

Apartman • Vrsi

6 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 5 osoba
2 spavaće sobe
Ukupna veličina objekta je 37 m2
2 kreveta
Dostupno 2 dodatna kreveta
1 kupaonica

APMARIJA VRSI ZUKVE FREE ; Upravo izgradeni i moderno opremljeni apartmani „Marija“ nalaze su u turistickom mjestu Vrsi – Zukve, udaljenom samo 4 km od središta Nina, prekrasnog srednjovjekovnog gradica.  Mala turisntticka oaza Vrsi – Zukve udobno se smjestila uz obalni pojas Ninskog zaljeva te svojim prirodnim ljepotama privlaci domace i strane posjetitelje. Jedno od najvecih bogatstava kojim je priroda obdarila Vrsi morska je obala duga preko 30 km, koja obiluje prirodnim uvalama te pješcanim i šljuncanim plažama. 
Apartmani „Marija“ nude 3 vrste smještajnih kapaciteta velicine: 23 m2, 37 m2 i 46 m2.  Sva tri apartmana imaju zaseban ulaz, zasebnu terasu, parking i pogled na more. Do najbliže plaže Sv. Jakov potrebo je prijeci samo 500 metara, a tamo vas osim uživanja u morskim radostima ceka i caffe bar s ponudom koktela i sladoleda. Ukoliko ste ljubitelj kitesurfinga i adrenalina tada je za vas idealna obližnja plaža Ždrijac na kojoj možete uživati u ovom zanimljivom vodenom sportu.

Za ostale željne dodatnog istraživanja dostupne su još tri plaže: Vrsi – Mulo (800 metara udaljena), Vurnaža (700 metara udaljena), Uvala Jasenovo ili Ricina (oko 1 km udaljena). Ricinu se zaista isplati posjetiti zbog predivne pješcane plaže, kristalno cistog mora, caffe bara u kojem cete pijuckajuci  omiljeno pice uživati u pogledu na planinu Velebit.  Kada se zasitite plaže i mora predlažemo da posjetite „Buffalo Bill City“ u Vrsima, za koji kažu da je prvi i jedini kaubojski gradic u Hrvatskoj kao i prekrasni Nin, Zadar te nacionalne parkove: Paklenicu, Kornate, Plitvicka jezera, Biograd i Vransko jezero. Za one željne dobre zabave preporucamo posjetiti  mjesto Zrce, tzv. "hrvatsku Ibizu“ smještenu u Novalji na otoku Pagu, koja obiluje najpoznatijim diskotekama u Hrvatskoj. 
Naši apartmani potpuno su opremljeni, novo sagradeni, prikladni za obitelji s djecom te zaljubljene parove. Domacini u vrtu uzgajaju organsko voce i povrce koje ce rado podijeliti s vama. Dobro nam došli u apartmane Marija..

Kapacitet i pozicija;

Adresa: ul.Juraja Barakovića 13, 23235 Vrsi -Zukve

U cjenu je uračunata boravišna pristojba 1,32 Eura/ noć,za djecu od 12-18 god. 0,66 Eura, ispod 12 god 0 Eura,Klima uređaj uračunat u cjenu i sve ostale

 

 

 

 

 

 

 

Dodatni depozit
Za ovu smještajnu jedinicu potrebno je platiti iznajmljivaču dodatni depozit 20% u roku od 5 dana.
Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Pogled na more
Kućni ljubimci dobrodošli
Lokacija
Hrvatska Vrsi • ul.Juraja Barakovića 13
Plaža
500 m
Trgovine
500 m
Restoran
500 m
Liječnik
900 m
Centar grada
500 m
Autobusna postaja
100 m
Turistički info centar
500 m
Ljekarna
900 m
Tržište
500 m
Zubar
900 m
Bankomat banke
500 m
Središte grada
500 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume