Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

MAGMOLIJA Apartman3 (Inozemstvo, )

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 413933

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Inozemstvo
Unutarnja površina
30.00 m2
Vanjska površina
35.00 m2

Opis

Apartmani Magnolija nalaze se u Širokom Brijegu na adresi ulica Fra Didaka Buntića 91, neposredno u blizini druge osnovne škole. Gradska sporska dvorana i stadion Nogometnog kluba Široki Brijeg udaljeni su svega 300 metara od apartmana. Gradski bazen, vrelo rijeke Lištice i restoran Borak do koji se dolazi novoizgrađenom šetnicom, ili ako to želite taxi služba je dostupna 24 sata. U blizini je nekoliko marketa, kafića i restorana. Moderno opremljeni i projektirani da bi gostima pružili osjećaj vlastitog doma, u apartmane se ulazi na zasebni ulaz.

Mi kao domaćoni boravimo u istom objektu gdije su smješteni apartmani. Zaseban prilaz apartmanima osigurava gostima potpunu diskreciju i neometan boravak, kao i diskretno preuzimanje ključeva. Uz prethodan dogovor sa gostima spremni smo učiniti sve potrebno da gostima olakšamo boravak u našem gradu. Vođeni idejom, da gostima pružimo potpuni ugođaj kakav bi i sami poželjeli na putovanju u pojedine apartmane smo instalirali tv ravnog ekrana i u dnevnoj i u spavaćoj sobi.

Široki je Brijeg smješten na rijeci Lištici. Površina grada je 388 km². Središte grada je smješteno na 270 metara nadmorske visine , te tako pripada onom dijelu koji se naziva "niska Hercegovina", premda veliki dio općine pripada tzv. "visokoj Hercegovini" (gotovo cijeli sjeverni dio grada), s najvišim vrhom Bile Stine u Donjem Crnču.  Grad je udaljen 22 km od Mostara, 35km od Međugorja te oko 72 km od obale Jadranskog mora (Brele). Široki Brijeg je smješten na vrlo važnoj prometnici Mostar-Split  te magistralnoj cesti M 6.1 Mostar-Livno.

Karta

Inozemstvo,Fra Didaka Buntica 91 Široki Brijeg

Smještajne jedinice u ovom objektu

Broj osoba Cijena €/noć
Apartman 1
Apartman 1 + 1
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit