Apartmani Troskot - A1

Šifra oglasa: WDGABGR

Apartman • Biograd na Moru

5 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 5 osoba
2 spavaće sobe
Ukupna veličina objekta je 51 m2
4 kreveta
Dostupno 1 dodatan krevet
1 kupaonica

Apartmani Troskot nude ugodan smještaj 200m od plaže Dražica u Biograd na moru. Apartmani su smješteni u obiteljskoj kući koja se nalazi u širem centru grada, na rubu borove šume. U krugu od 100-700 metara od apartmana nalaze se hoteli, plaza Dražica, marina, pošta, više banaka, trgovina, tržnica, restorana, autobusni kolodvor, policijska postaja. 
Smještaj je pogodan za obiteljski odmor u Biogradu, ljetovanje veće grupe kao i za ljubitelje aktivnog odmora.

Smještaj se nudi u dva apartmana sa kapacitetom 3+1 i 4+1 ležaj. Oba apartmana imaju opremljenu kuhinju sa blagovaonom i dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, kupaonu sa tuš kadom, te dva balkona. 
Apartmani imaju klima uređaj, Sat Tv, Internet.. Roštilj i parkirno mjesto su u dvorištu kuće.
Dnevna cijena uključuje: boravišnu pristojbu, klimu, parking auta u dvorištu, WiFi, korištenje roštilja i završno čišćenje. 

Biograd na moru turistički je i nautički centar, smješten u samom središtu jadranske obale. Uz kvalitetan smještaj te 1.000 vezova u dvije marine, Biograd nudi i brojne barove, restorane i
rekreativne sadržaje kao što su tenis centar, odbojka na pijesku, mini golf, skijanje na vodi, surfing, ronjenje i sl., te kristalno čisto more, duge šljunčane plaže i hladovinu borove šume.

Priroda je bila naklonjena Biogradu te mu je tako podarila okruženje s pet nacionalnih parkova te dva parka prirode i povijesnim gradovima Zadar, Šibenik, Trogir i Split, čime je Biograd savršeno mjesto za odmor ili poslovno okupljanje. U blizini Biograda su dva međunarodna aerodroma - Zadar (30 km) i Split (100 km).
Kupanje u kristalno bistrom moru moguće je samo stotinjak metara od centra grada, gdje je plaža proširila u hladu stoljetne borove šume. Bogata turistička tradicija kompletna je sa raznolikim kulturnim, zabavnim i sportskim događajima koji se samo mogu dodati na popis ili razloga da odaberete Biograda kao odredište za svoj odmor.

Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Kućni ljubimci dobrodošli
Lokacija
Hrvatska Biograd na Moru • Vladimira Nazora 2
Plaža
200 m
Trgovine
50 m
Restoran
200 m
Autobusna postaja
100 m
Središte grada
100 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume