KUĆA ZA ODMOR TAKAČ

Šifra oglasa: KDEYDJZ

Kuća za odmor • Batina

8 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 8 osoba
5 spavaćih soba
8 kreveta
2 kupaonice

KUĆA ZA ODMOR TAKAČ nalazi se u BARANJI u naselju BATINA. Veliku atrakciju pruža joj lokacija u prvom redu do rijeke Dunav u tzv.vikend naselju Zeleni otok.

Nudimo smještaj za 8 osoba, u 4 dvokrevetne sobe, sa opremljenom kuhinjom, dvjema kupaonicama, mjestom za roštilj i terasama za boravak vani. U neposrednoj blizini nalazi se pješčana plaža sa terenom za odbojku na pjesku.

Osim smještaja u ponudi imamo čamce sa vanbrodskim motorom ( za izlete i ribolov) dok su bicikle za velike i male za vrijeme boravka gratis. Dunav sa svojim mnogobrojnim rukavcima i raznolikošću riba izazov je za sve ribiče. Ribolovne dozvole se mogu kupiti u dogovoru sa vlasnikom objekta.

Batina, nije poznata samo po ribolovu. I vinogradarstvo je ovdje tradicionalno još od doba Rimljana. Podrumi i vinogradi koji krase Bansko brdo, samo su neke od atrakcija koje Batina nudi svojim posjetiteljima. Vina iz regije i domaci kulinarski specijaliteti cijenjeni su diljem cijele Hrvatske i Europe.

Od grada Osijeka udaljeni smo 45 km, od Parka prirode Kopački rit i dvorca Tikveš 35 km. Grad Sombor udaljen je 25 km, a grad Pečuh 70 km.

Restorani, vinarije, kušaonice vina nalaze se svega nekoliko (7km) udaljeni od nas.

 Ukoliko tražite odmor za dušu i tijelo, mjesto za roštilj sa prijateljima, mjesto za ribolov posjetite nas u Batini na Dunavu.

Srdačno vas očekujemo.

Parkirno mjesto
Roštilj
Pogled na more
Kućni ljubimci dobrodošli
Lokacija
Hrvatska Batina • Zeleni otok 99
Plaža
200 m
Trgovine
2000 m
Restoran
5000 m
Autobusna postaja
2000 m
Središte grada
4000 m
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume