Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Apartman Smještaj Najam Malia Ðurdevac (iznajmljivanje) (Čepelovac, Đurđevac)

Cijena
Od 13 €/noć
Šifra oglasa: 391747

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Čepelovac
Unutarnja površina
40.00 m2

Opis

Cijena noćenja:
1 osoba - 250 kn
2 osobe - 350 kn
3 osobe - 400 kn
4 osobe - 450 kn
5 osoba - 500 kn 

Dodatna naplata jacuzzi, bez obzira na broj osoba - 150 kn
Ukoliko trebate najam apartmana za više osoba i na duže vrijeme ili želite organizirati, party, momačko, djevačko ili samo druženje na terasi slobodno nas kontaktirajte za dogovor cijene. Možemo organizirati catering za Vas. Za bilo kakav upit slobodno nazovite. Hvala Vam.

095/5255-079

Apartman Malia se nalazi na predivnoj lokaciji Čepelovečkoga brega gdje sa obronaka Bilogore na 210 m. nadmorske visine puca pogled na dio Podravine. Apartman se nalazi 7 km od centra grada Đurđevca. Nudimo gostima diskretan i jedinstven doživljaj boravka okružen šumom, vinogradima i prije svega mirom. Na raspolaganju Vam je novouređeni komforni apartman opremljen sa vlastitom kupaonicom, kuhinjom, spavaćom sobom i ugodno uređenim boravkom sa šankom. Kuhinja posjeduje kuhalo za vodu, kavu, čaj, električnu ploču za kuhanje, hladnjak u kojem Vas uvijek čeka, vino, mineralna.....U sklopu objekta su dostupnici ručnici, WC papir, sapun.... Cijeli objekt je pokriven sa besplatnim internetom. Također, imate na raspolaganju natkrivenu terasu sa roštiljom na ugljen. Osiguran parking. Opcija najam bicikala kod, BOBE Bicikli, 10 eu/dan i vodič po biciklističkim rutama.

U okolici je moguće uživati i u raznim aktivnostima poput vožnje biciklom, planinarenja kroz šumu, ribolovom, obilaskom vinograda putem vinske ceste, obilaskom veliko poznatih Đurđevački pijesaka, posjet utvrdi Stari grad gdje se nalazi odličan restoran i pivnica u sklopu kojega je i muzej koji ugošćuje vrlo poznata imena poput Pabla Picassa, Marc Chagalla, kraj utvrde se nalazi Hrvatska Sahara gdje možete vidjeti deve kao i razne druge životinjske stanovnike. Kroz cijelu godinu grad Đurđevac organizira razne aktivnosti, najpoznatije Legenda o Picokima, Đurđevo v Đurđevcu, Mali fašenk v Đurđevcu, Oldtimer piknik v Đurđevcu i Moto skup, Kestanjada, Predvečerje coprnjakov, Božić v Đurđevcu, kao i niz drugih menifestacija, koncerata i sl. Uživajte.

www.apartmanmalia.hr

facebook - Apartman Malia

instagram - Apartman Malia

Karta

Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Čepelovac,
Cijena
Od 13 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
 Politika privatnosti*
Od 13 €/noć