Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Ruralna kuća za odmor "Lovrak" (Budrovac, Đurđevac)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 415364

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Budrovac
Unutarnja površina
50.00 m2

Opis

U malenom naselju Budrovac nedaleko grada Đurđevca smještena je kuća za odmor „Lovrak“. Smještena na predivnoj lokaciji koji pruža pogled na obronke Bilogore, pitoma polja i vinograde koji se nalaze u neposrednoj blizini. Ruralna kuća „Lovrak“ nalazi se u vlasništvu Zdravka i Anđelke Lovrak i naših dviju kćerkica. U slobodno vrijeme bavimo se poljoprivredom i hobi vinogradarstvom. Kuća je okružena zelenilom , te gostima omogućuje relaksirajući odmor u prirodi. Kuća sadrži spavaću sobu, kupaonicu, dnevni boravak, kuhinju. U sklopu kuće dostupan je besplatni wi-fi, tv, parking. Idealna je za ljubitelje prirode  kao i za sve koji žele provesti nekoliko opuštajućih dana uz duge šetnje, vožnju biciklom, planinarenje, ribolov, obilazak vinograda putem vinske ceste, obilazak poznatih Đurđevačkih pijesaka, posjetom utvrdi Stari grad gdje se nalazi odličan restoran i pivnica u sklopu kojega je i muzej koji ugošćuje vrlo poznata imena. Kraj utvrde se nalazi Hrvatska Sahara gdje možete vidjeti deve kao i razne druge životinjske stanovnike.

 Mlađi gosti mogu se zabaviti na malenom pješčaniku, klackalici i uz društvene igre, te u blizini kuće mogu posjetiti novoizgrađeno dječje igralište koje sadrži ljuljačke, tobogane, klackalice , pješčanik i još puno toga. 

Kategorizirana je sa 3 sunca , a na zahtjev gosta pripremit ćemo domaću tradicionalnu hranu posluženu uz vinsku kapljicu. 

Broj za kontakt 098/1857-411 091/537-4826 i 

email:perokoviclovrak@gmail.com

 

 

Karta

Koprivničko-križevačka, Đurđevac, Budrovac,Bilogorska 47 a, Budrovac
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit