Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Kuća za odmor "Jelenov Gaj" (Generalski Stol, Generalski Stol)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 393731

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Karlovačka, Generalski Stol, Generalski Stol

Opis

Info: 0992143900 ili jelenovgaj@gmail.com Pogledajte galerije  naše fb stranice preko 1000 slika! Kuća za odmor „Jelenov Gaj“ nalazi se u mjestu Generalski Stol, selo Erdelj 2 (prema Dugoj Gori) na pola puta između grada Karlovca i Ogulina 75 km od Zagreba, a isto toliko i od Rijeke te 225 km od Zadra. Do nas se dolazi najbrže autoputom izlaz Bosiljevo i 12 km je do nas. 
Naše seosko imanje sastoji se od dvije kuće i jedne gospodarske zgrade. Od toga jedna kuća sagrađena je 1902 god. , od kamena i obnovljena 2015. god. a prošlu jesen smo u njoj uredili našu KONOBU koja je namijenjena samo za vas goste i nas domaćine, te u njoj nema uređenih prostorija za spavanje. Dok su u drugoj kući u kući za odmor naši smještajni kapaciteti te je ista novo uređena, kuće se nalaze u istom dvorištu udaljene 10 m jedna od druge, nešto posebno u kući za odmor uživate u miru i odmoru a u drugoj kući uživate u veselju i zabavi. Uz kuću svaki dan prolazi pokretna trgovina a od 500 m do 700m od kuće se nalaze dvije vrlo dobro opremljene trgovine mješovitom robom.
U KUĆI za boravak je sve kvalitetno od namještaja do posuđa također u kući se nalaze novi električni štednjak s brzim kolom, mikrovalna pečnica, aparat za kavu, usisavač, perilica, fen, toster, mikser, kuhalo za vodu klima uređaj, WI FI, automatsko centralno grijanje, kutak za djecu sa igračkama za curice i dečkiće, moderan SAMSUNG TV sa svim priključcima USB HDMI za video igre, radio prijemnik, posteljina jer kad dolazite k nama vi ne trebate misliti o ničem, mi mislimo za vas!
U KONOBI za vas i nas imamo sve 35 m2 prostora tu je šank s a našim domaćim pićima koje je naravno besplatno na raspolaganju našim gostima, pečenjara za roštilj i peku pa i kotlić, drva imamo osigurana za vas u neograničenim količinama, peć kamin, WC, moderan razglas s a pojačalom DENON te se preko wi fi i bloouthuta mobitelom vežete i slušate muziku koju volite, kompletno posuđe, sredstva za čišćenje, potrebno je samo doći i uživati, povesti familiju ili svoju ekipu.
Cijelo imanje je ograđeno površine više od 20000 m2 , na našem OPG-u Šlat imamo posađenih oko stotinjak voćaka (kruške, jabuke, breskve i razno bobičasto voće). Idealno je za obiteljska druženja, proslavu rođendana, za momačke i djevojačke fešte a pogotovo za obitelji s malom djecom tj. za klince i klinceze, kućni ljubimci su također Dobrodošli. Ako je netko željan robinzonskog odmora može spavati u našem šatoru na našem ograđenom imanju te se ujutro probuditi sa pogledom na farmu jelena.
Glavna atrakcija našeg imanja je gater u kojem se nalaze prekrasni Jeleni Lopatari, te pružaju nezaboravan pogled s terase na kojoj se nalazi pečenjara s ražnjem i krušna peć, a uz terasu sagrađena je nova vanjska igraonica za djecu, a od nedavno i mali park, te sanjkalište za vaše mališane i kompletna oprema.
Sve navedeno možete pogledati u našim albumima i galerijama na stranici gdje se nalazi preko 500 slika i nekoliko videa.
Nakon dobrog ručka možete se opustiti u termalnoj vodi Toplica Lešće a blizu su rijeke Mrežnica i Dobra. Za ljubitelje planinarenja na 30 km od nas počinju planinarske staze glavna atrakcija je planinarska staza iz grada Ogulina na planinu Klek koji je kolijevka Hrvatskog alpinizma. Za potrebe naših gostiju koji nisu planinarili po okolnim planinama a još su tu Bijele i Samarske stijene možemo osigurati stručnu pomoć Gorskog vodiča. Tu su naši bicikli koje također možete koristiti i uživati u vožnji krajobrazom. Okolne šume bogate s divljači te su prava poslastica za lovce, a naša kuća ima sve potrebno što jednom lovcu treba kad se vrati iz lova pogotovo ako je bila dobra kob. A za ribiće tu su rijeke i jezera prepuna kvalitetetnom ribom, svima želimo bistro!  info na  mob: 099/2143900  ili  goranslath@gmail.com

Karta

Karlovačka, Generalski Stol, Generalski Stol,
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit