Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Drvena kuća za odmor 4N Zagorje (Gornje Jesenje, Jesenje)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 384476

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Krapinsko-zagorska, Jesenje, Gornje Jesenje

Opis

CIJENA OVISI O BROJU NOĆENJA I BROJU OSOBA.

Za grupe odobravamo popust (10-20%)

Iznajmljujemo novouređenu drvenu kuću u mjestu Gornje Jesenje, udaljeno cca 10-ak km od Krapine te isto toliko od dvorca Trakošćan.
Na katu kuće nalaze se 2 sobe sa bračnim krevetima (max10 osoba ) koji se po potrebi mogu razdvojiti, svaka soba ima LCD TV i DVD.Kvadratura same kuće je 90m2+ 30m2 terase .Paking asfaltiran ispred samomog objekta .Objekat je klimatiziran .
Prizemlje kuće sastoji se od kuhinje, blagovaone, kupaonice i dnevnog boravka. U sklopu kuće je i velika natkrivena terasa sa ljetnom garniturom i ljuljačkom. Osiguran besplatan parking, mogućnost korištenja bicikl4kom.Za ljubitelje vrhunske domače hrane 5 km od nas nalazi se Seosko Domačinstvo Kučko.Slike 2019 godine. 
U široj okolici nalaze se brojni zanimljivi sadržaji kao npr.: nalazište Krapinskog pračovjekaj, dvorac Trakošćan,brojni muzeji, wellness centri, uređene pješačke i biciklističke staze na Strahinjčici i Ravnoj gori, itd...Cijena ovisi o broju osoba .
Gost koji iznajmi kuću na min. 3 dana, na korištenje dobiva i kuću u Krapini za jedan dnevni odmor uz simboličnu cijenu :)U samoj kući se nalazi velika pečenjara za odojke , peka , roštilj u samoj pečenjari 80x50 plinski roštilj 80x 50 .Ispred objekta ,na terasi stol sa klupama mali vrtni roštilj tenda.Objek je klimatiziran .Broj oglasa(13862789).
Kuća se nalazi u užoj okolici Krapine, ima uređenu kuhinju, kupaonicu, blagovaonu, veliku prostoriju sa velikim masivnim stolom (za cca 25 ljudi), te se može i prespavat, 8 osoba max.Vidite moje oglase.Hvala do viďenja lp.Cijena dogovor.

Za sve ostale informacije nazovite 091/5000-295.

Karta

Krapinsko-zagorska, Jesenje, Gornje Jesenje, Gornje JESENJE 118

Smještajne jedinice u ovom objektu

Broj osoba Cijena €/noć
Kuća 8
Apartman 4
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit