Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Kuca s bazenom, na osami - potpuna zaštita od korone- (Petrinja, Petrinja)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 384955

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Sisačko-moslavačka, Petrinja, Petrinja
Unutarnja površina
80.00 m2
Vanjska površina
2500.00 m2

Opis

U neposrednoj blizini Petrinje, a samo 50-ak km od Zagreba, na izrazito tihom i mirnom mjestu, nalazi se kuća za odmor s bazenom, okružena šumom i rijekom Kupom. Obzirom da u svom susjedstvu nema izgrađenih objekata, niti stanara, dočekat će vas samo mir, tišina i pogledi radoznalih ptica.
Vaša oaza za opuštanje je šumska hladovina, puna mirisa koji će učiniti da se osjećate smireno i zadovoljno.Nalazite se na kultiviranoj okućnici od 2 500 m2 i pogledom koji se ne zaboravlja.
Kuća je pripremljena za vas, uređena i namještena, s dvije spavaće sobe, dnevnim boravakom, kuhinjom, dva kupatila, a za uživanje imate tri velike i natkrivene terase.
Potpuno opremljena kuhinja omogućit će vam pripremu jela, a sočne obroke pecite na roštilju u pecani. 
Ako su djeca s vama, dok vi odmarate, oni su mogu igrati na dječijem igralištu prilagođenom za sve uzraste.
Na raspolaganju su vam jacuzzi i sauna uz nadoplatu, a na vaš zahtjev mogu se dogovoriti masažni i razni kozmetički tretmani. 
U krugu od 400 m nalaze se teniski tereni, restoran i kafić, dječija igrališta, šetnice kroz šume i vinograde, biciklističke staze, Hrastovac gora, a blizina rijeke Kupe, s osamljenim i uređenim plažama, te raznim sportskim sadržajima, posjetiteljima pružaju zabavu i rekreaciju prema izboru.
Cijena najma kuće u sezoni (01,6.-01.10.mj.)  150 €, a dodatnih gostiju preko tog broja 25 € po osobi. Cijene ostalih vrsta posjeta određuju se prema dogovoru, a mogućnost popusta ovisi o broju realiziranih dana. Ne iznajmljuje se za momačke i djevojačke zabave. "Pristojni" kućni ljubimci su uvijek dobrodošli, te imaju cijeli prostor na raspolaganju.
Nakon napornog dana ili puta sve što trebate je da izaberete mjesto za odmor u kojem ćete vi i vama najdraži samo i jedino uživati.
Dobrodošli

Karta

Sisačko-moslavačka, Petrinja, Petrinja,
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit