Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

PETRINJA, CENTAR, najam dnevni ili mjeseč, 2 ulaza, 3 stana za radnike (Petrinja, Petrinja)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 390092

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Sisačko-moslavačka, Petrinja, Petrinja

Opis

Iznajmljujemo na dnevnoj ili na mjesečnoj bazi cijelu Duplex Kucu na 2 kata. Kuća ima ukupno 3 stana i to 2 stana u jednom ulazu (haustoru) i 3. stan u drugom ulazu. Haustor s dva stana ima portafon s mogućnośću daljinskog otkljucavanja ulaznih protuprovalnih vrata. Moguce je dugoročnije unajmiti samo jedan stan sa 6 kreveta ili 2 stana u zasebnom ulazu ili pak cijelu kuću. Svaki od 3 stana u kući ima prostranu i moderno uredjenu kupaonicu i kuhinju. Grijanje je centralno s obiljem tople vode iz iste kotlovnice koja je u podrumu kuće. Najam za jedan stan od 6 kreveta je 240,00 kn dnevno plus režije. Najam oba stana u jednom ulazu je 450,00 kuna dnevno plus režije. Minimalno trajanje najma je 15 dana. Moguc je najam i oba dijela DUPLEX kuce s velikim uredjenim podrumom, dvorisnom kucicom/garazom... Predvidjeno je za najam studentima ili za radnike koji su na terenu u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima... Cijela Kuca je potpuno moderno i dizajnerski uredjena te ima ukupno 15 zasebnih ležaja od cega 14 kvalitetnih kreveta s novim madracima 90x200 cm, robne marke FLEXA te odgovara najvisim standardima za smještaj turista, studenata ili radnika na kraćem/dužem boravku u Petrinji. Zgrada je “duplex” s 2 stana u jednom i trecim stanom u zasebnom ulazu. svaki na zasebnom kati. Najkraci najam je 7 dana. ured ili recepciju HOSTEL-a) predvidjeno je kratkotrajni najam tipa noćenja u apartmanima ili tipa hostela. Treci stan u vi-dvokatnici, s posebnim ulazom-haustorom s protuprovalnim vratima i portafonom; otključavanjem ulaznih vrata na daljinski, Petrinja, Vjekoslava Klaića 21 (moguće je unajmiti i treći stan s odvojenim ulazom), dobri su za radnike građevinskih firmi ili za grupe studenata ( "ala" studentski dom) te za sve grupe turista, obitelji koje se sastaju sa svih strana svijeta, rođendane, proslave svih vrsta, ručkovi/ večere s poslovnim partnerima ili prijateljima...

Jedan 3-sobni i jedan 2-sobni stan, topli su zimi, a prirodno svježi ljeti prvenstveno zbog debelih zidova i fasade s 15cm stiropora.

jedan od dva stana u tom ulazu je na 1. katu i nema drugih stanova na tom katu; ima 6 samostalnih kreveta od prirodnog drveta za madrace 90x200, prostranom kupaonicom s kadom (i dodatnom kupaonom u prizemlju s tušem), čajnom kuhinjicom opremljenom svim kao da je i velika kuhinja sa stolom za 6 osoba, s 20ak m2 prostranom terasom na istoku te balkonom na zapadu 1.kata.... dvorištem s voćkama ... brzi Internet (WiFi), SVE NOVO.
Drugi stan je 2-soban, nalazi se na 2. katu koji je jednim manjem dijelom u potkrovlju. Stan ima dvije sobe sa 3 ili 2 kreveta, puno drvo kreveti, udobni novi madraci, nova posteljina i ručnici. U prostranoj kuhinji, uređenoj u industrijskom stilu je sve novo te ima stol za 4-6 osoba i malu sofu na razvlacanje za goste (mame, tate studenata ili supruge i djecu radnicima).

Drugi ulaz tog duplex objekta koristi obitelj iz Zagreba za povremene vikende u lijepoj Petrinji gradu.

Detalje i vise slika mozete pogledati na našoj web stranici www.abcentrum.net.

Za duži boravak tj. najam, slobodno dajte svoju ponudu cijene.

Za mjesečni najam po studentu/radniku možemo ponuditi cijenu 750-1000 kn po osobi, ovisno o broju osoba i o tomu tko placa režije.

Kuća se iznajmljuje po principu dnevnog najma koji zbrojimo u mjesečni te porez plaćamo kao da je trajni najam.

Račun za svakog Najmoprimca obavezno izdajemo uz Ugovor o najmu.
Kuća ima energetski certifikat.

Ako želite, pogledajte i naše ostale oglase.

Karta

Sisačko-moslavačka, Petrinja, Petrinja,
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit