Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

House Jerković - KUĆA ZA ODMOR - Plitvička jezera (iznajmljivanje) (Korenica, Plitvička Jezera)

Cijena
Od 160 €/noć
Šifra oglasa: 382293

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Ličko-senjska, Plitvička Jezera, Korenica
Unutarnja površina
80.00 m2
Vanjska površina
100.00 m2

Opis

Iznajmljujemo kompletnu kuću za odmor na području općine Plitvička jezera, točnije u mjestu Vranovača, Vranovača 72/3, 1 km od centra Korenice ili 500 metara od kampa Borje točnije nedaleko od križanja DC-1 sa DC-52 ( Borje-Otočac ) te smo 15 km od Nacionalnog Parka Plitvička jezera. Nadalje nalazimo se smo 50 km do Gacke - Otočac te Kutareva gdje je utočište medvjeda, 50 km smo do Gospića, Gračaca, Slunja - Park prirode Rastoke, a također smo 40 km i do Bihaća - Bosna i Hercegovina, na 100 km smo od Karlovca, 150 km od Zagreba, 120 km smo od Zadra i td.
Kuća se sastoji od jednog (1) apartmana smiještenog u prizemlju kuće ( komplet uređen sa 1 spavaćom sobom, kompletnom kuhinjom, blagovaonom, dnevnim boravkom, hodnikom, kupatilom sa wc-om, centralno grijanje i td .) , za boravak - kapacitet  2+2 osoba = Ukupno 4 osobe
Nadalje gostima se osim apartmana također pruža i smještaj na katu kuće gdje se nalaze još tri ( 3 ) spavaće  dvo-krevetne  sobe  koje su opremljene svaka sa svojim kupatilima kao i svom drugom potrebitom opremom za boravak u istima - kapacitet 2+2+2 osoba = Ukupno  6 osoba
Kuća je smještena nedaleko od kampa i motela Borje te Restorana Babić, tj. udaljena je cca 500 metara od istih, a do centra Korenice ima 2 km, sa balkona i terase lijep je pogled na prekrasan Lički krajolik kao i lijep pogled na Ličku Plješevicu i Mrsinj, a sve to pruženo u toplom ambijentu koju Vam pruža ova obiteljska kuća. Ako želite odmor za dušu i tijelo, krenut ćete na uživanje u miru i tišini, vinu i ostalim sadržajima koje Vam nudimo. Naš objekt idealan je za odmor, šetnju, planinarenje, lov, vožnju biciklima, razne obiteljske ili dr. manje proslave ( doček Nove godine, proslave rođendana, izleti i dr. ), vikende u prirodi, zimski ugođaj i radosti za sve dobne granice, gdje se od naše kuće cc-a 13 km u mjestu Mukinje područje Nacionalnog Parka Plitvička jezera nalazi sanjkalište i skijalište sa vučnicom, restoranom za okrijepu kao i objekt u kojem se može iznajmljivati sva potrebna oprema za skijanje i sanjkanje, kao i mogućnost korištenja instruktora skijanja za početnike .
Kompletnu kuću osim u ljetnim mjesecima - ljetni turizam iznajmljujemo također i tijekom zimskog perioda - zimski turizam, kao i za doček Nove godine, manja obiteljska i rođendanska slavlja, mogući izleti, planinarenje, biciklizam, lov, skijanje i slično. Minimalni boravak korištenja i rezervacije komplet kuće je dva ( 2 ) dana, osim u slučaju može bitnog dogovora.

Kuća posjeduje vanjsku natkrivenu i zatvorenu terasu na kojoj se može boraviti i družiti  tijekom cijele godine.

NAPOMENA: Kuća se može iznajmiti i zasebno: npr. - samo apartman ( kapacitet 2+2 osoba ), samo soba-e ( pojedinačno 2+2+2 osoba) ili sve zajedno ( komplet kuća kapaciteta  8+2 =  za  do 10 osoba ).


Za sve dodatne informacije i upite te mogući dogovor oko rezervacija slobodno nam se obratite na brojeve telefona: - fiksni: 053 776-373 ili na mob: 095 911 8165,         svakim danom od  10,00 do 21,00 sati.

ZA SADA KUĆA JE SLOBODNA ZA DOČEK NOVE 2020 GODINE, cijena za doček je po dogovoru ovisno o broju dana, broju osoba ili o obiteljskoj rezervaciji. Kapacitet smještaja naše kuće predviđen je za 8 do 10 osoba, a također minimalni boravak korištenja i rezervacije kompletne obiteljske kuće je dva ( 2 ) dana, osim u slučaju može bitnog dogovora. Srdačno Vas očekujemo u našem objektu i želimo Vam ugodan boravak i dobar provod.

Napomena:    NAŽALOST KUĆA JE ZAUZETA ZA DOČEK NOVE 2021 GODINE

Karta

Ličko-senjska, Plitvička Jezera, Korenica, Vranovača 72/3
Cijena
Od 160 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
 Politika privatnosti*
Od 160 €/noć