Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

House Karakaš - SOBE ZA ODMOR - Plitvička jezera ( iznajmljivanje ) (Korenica, Plitvička Jezera)

Cijena
Cijena na upit
Šifra oglasa: 392486

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Soba
Lokacija
Ličko-senjska, Plitvička Jezera, Korenica
Unutarnja površina
20.00 m2
Vanjska površina
100.00 m2

Opis

Iznajmljujemo četiri ( 4 ) dvokrevetne sobe sa kupatilima za odmor u obiteljskoj kući na području općine Plitvička jezera, točnije u mjestu Korenica na adresi Kompolje Koreničko 6, točnije 500 metara od centra Korenice, nadalje se nalazimo na udaljenosti od 3000 metara od kampa Borje točnije od križanja DC-1 sa DC-52 ( Borje-Otočac-Rijeka ) te smo 15 km od Nacionalnog Parka Plitvička jezera. Nadalje nalazimo se smo 50 km do Gacke - Otočac te Kutareva gdje je utočište medvjeda, 50 km smo do Gospića, Gračaca, Slunja - Park prirode Rastoke, a također smo 40 km i do Bihaća - Bosna i Hercegovina, na 100 km smo od Karlovca, 150 km od Zagreba ( aerodrom Pleso ), 120 km smo od Zadra ( aerodrom Zemunik ) i td.
Kuća se sastoji od zasebne četiri (4) dvokrevetne sobe, smještene na katu kuće gdje svaka soba posjeduje svoje opremljeno kupatilo s wc-om, centralnim grijanjem, SAT/TV besplatnim internetom WI- FI, velikim balkonima itd .) za smještaj ukupno osam ( 8 ) osoba .
Sa balkona - terase soba ima se lijep pogled na prekrasan Lički krajolik kao i lijep pogled na Ličku Plješevicu i Mrsinj, a sve to pruženo u toplom ambijentu koji Vam pruža ova obiteljska kuća. Ako želite odmor za dušu i tijelo, krenut ćete na uživanje u miru i tišini, vinu i ostalim sadržajima koje Vam nudimo. Naš objekt idealan je za opuštanje - odmor uz šetnju, planinarenje, lov, vožnju biciklima, motorima, doček Nove godine, izleti i dr. ), vikende u prirodi, zimski ugođaj i radosti za sve dobne granice, gdje se od naše kuće cc-a 15 km u mjestu Mukinje područje Nacionalnog Parka Plitvička jezera nalazi sanjkalište i skijalište sa vučnicom, restoranom za okrijepu kao i objekt u kojem se može iznajmljivati sva potrebna oprema za skijanje i sanjkanje, kao i mogućnost korištenja instruktora skijanja za početnike .

Sobe se iznajmljuju kroz cijelu godinu što znači ( ljetni turizam - zimski turizam ) kao i moguć smještaj za doček Nove godine ( osam ( 8 ) osoba, mogući izleti, planinarenje, biciklizam, lov, skijanje i slično. 

Za sve dodatne informacije, pomoć ili upite stojimo Vam na raspolaganju te nam se slobodno obratite na brojeve telefona: - fiksni: 053 776-373 ili na mob: 095 911 8165 ili putem E-maila: dkarakas.car@gmail.com,  svakim danom od 10,00 do 21,00 sati.

Srdačno Vas očekujemo u našim raspoloživim smještajnim jedinicama i želimo Vam dobar provod na području naše općine i šire.

Karta

Ličko-senjska, Plitvička Jezera, Korenica, Kompolje Korenicko 6
Cijena
Cijena na upit
Min. boravak je 0 noć(i)
 Politika privatnosti*
Cijena na upit