Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Odmor u skrivenom selu!! (Bukov Vrh, Skrad)

Cijena
Od 25 €/noć
Šifra oglasa: 384118

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Kuća
Lokacija
Primorsko-goranska, Skrad, Bukov Vrh

Opis

ZBOG OTKAZA REZERVACIJE SLOBODNI SMO DO 30.12.2019 G.
http://www.odmor-gorskikotar.com

Objekt je predviđen za smještaj 6 do 8 osoba i kategoriziran je sa 4 zvijezdice. Udaljen je 15 min. vožnje od autoceste -izlaz Ravna gora.
1h10min od Lučkog, 50min od Rijeke

Blizina adrenalin parka i sanjkališta u Kupjaku!

U prizemlju objekta nalazi se dnevni dio sa centralno postavljenim kaminom, kuhinja je opremljena luksuznim hladnjakom sa dispanzerom za vodu i led, pećnicom, pločom za kuhanje i aparatom za filter kavu.

U dnevnom boravku nalazi se sjedeća garnitura koja se po potrebi može pretvoriti u pomoćni ležaj, te veliki plasma tv sa maxtv-om. Također objekt je opremljen sa bežičnim internetom.

U potkrovlju objekta se nalaze tri spavaće sobe sa krevetima 160x200. Glavna soba ima izlaz na prostranu terasu s koje se pruža predivan pogled na okolne planine. Sve spavaće sobe su opremljene el.radijatorima. Uz onu u prizemlju u potkrovlju se nalazi još jedna kupaonica te zaseban wc. Kupaonice su opremljene tuš kadama.
Centralni dio potkrovlja namjenjen je za provođenje vremena uz biljar i opuštanje u pogledu na netaknutu prirodu Gorskog kotara.

U podrumu objekta među kamenim zidovima i voltama nalaze se tri prostorije predviđene za zabavu ili opuštanje uz stolni tenis.

Objekt ima veliku okućnicu te je moguće uživati u roštiljanju i druženju s obitelji i prijateljima.

Parking je osiguran na parceli.

CIJENA OVISI O PERIODU TE DUŽINI BORAVKA.

Karta

Primorsko-goranska, Skrad, Bukov Vrh,
Cijena
Od 25 €/noć
Min. boravak je 1 noć(i)
 Politika privatnosti*
Od 25 €/noć