Hotel Višnjica

Šifra oglasa: GPQAKDM

Soba • Sopje

39 osoba
Optimalan kapacitet objekta je 39 osoba
18 spavaćih soba
39 kreveta
18 kupaonica

Na mjestu nekadašnje pustare danas se prostire agro – turističko imanje Višnjica sa bogatom ruralnom baštinom. Uređeno u skladu sa tradicijom nekadašnjih naselja bezemljaša, tzv. „pusta“ predstavlja jedinstven primjer obnove gospodarske baštine prošlih stoljeća u Slavoniji. Smješteno u pitomoj ravnici između obronaka Papuka i rijeke Drave pruža oazu mira za sve one željne opuštanja i rekreacije. Hotel Pustara Višnjica ***  smješten je u samom srcu imanja, okružen preostalim veličanstvenim starim stablima nekadašnjih grofovskih perivoja te ima kapacitet 39 ležajeva. Restoranski dio hotela raspolaže sa nekoliko sala različitih veličina od 30, 50, 100 i 300 gostiju, te zatvorenim i otvorenim pečenjarom. Tu je i potrebna oprema za manje seminare i poslovna druženja. 

Ta zelena oaza okusa, mirisa, užitaka začinjenih čarobnim mirom i plodnim oranicama Slavonije nudi Vam lepezu doživljaja i idealno je za boravak školske djece, obitelji, raznih grupa posjetitelja te organiziranih skupina poslovnih ljudi. Za vrijeme boravka na imanju možete timariti konje, jahati, raditi u štali, hraniti jelene, biciklirati obilježenim ciklo – turističkim putevima uz rijeku Dravu i planinu Papuk, voziti se kočijom, vrtlariti u tematskom vrtu, pohađati gastronomsku, slikarsku i mnoge druge radionice, obilaziti tematske puteve.

 

Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Kućni ljubimci dobrodošli
Lokacija
Hrvatska Sopje • Višnjica bb
Trgovine
1000 m
Restoran
10 m
Autobusna postaja
2000 m
Molimo unesite vaše ime
Molimo unesite vaše prezime
Molimo unesite vaš email
Molimo unesite vaš broj telefona
Molimo napišite poruku iznajmljivaču (najmanje 10 znakova)

Ovime potvrđujem da se slažem s Općim uvjetima i odredbama, koji pružaju važne informacije o mojim odgovornostima u vezi s plaćanjem, otkazivanjem, i ostalim bitnim elementima ove Rezervacije.

Molimo prihvatite opće uvjete
Molimo prihvatite politiku privatnosti
Odaberi datume