CVETKOVA HIŽA sa JACUZZIJEM

Šifra oglasa: GPRGZKQ

Kuća za odmor • Tuhelj

4 osobe
Optimalan kapacitet objekta je 4 osobe
2 spavaće sobe
2 kreveta
2 kupaonice

CVETKOVA HIŽA nalazi se u samoj blizini Termi Tuhelj.  Objekt sadrži dvije spavaće sobe, dvije kupaone, blagovaonica, dva TV-a ravnog ekrana, potpuno opremljenu kuhinju te prostranu terasu s predivnim pogledom na zagorske brege. Objekt je nudi dva klima uređaja, besplatni Wi-FI te privatno parkiralište. Gostima je dostupna prostrana pečenjara za roštilj i peku i malo igralište za djecu 

U Cvetkovoj Hiži dostupni su ručnici i posteljina, te sav ostali pribor za uživanje  

Kuća za odmor - CVETKOVA HIŽA,  udaljena je samo 1km od Termi Tuhelj, 12km od Krapinskih toplica te 44-ak km od Zagreba. Terme Tuhelj na samom su izvoru termalne vode i ljekovitog blata i najpopularniji su spa centar kontinentalne Hrvatske. U sklopu kompleksa je i barokni dvorac Mihanović.

U neposrednoj blizni CVETKOVE HIŽE nalazi se:  

Zelenjak - gdje je stihove hrvatske himne 1835. godine, ispjevao pjesnik Antun Mihanović. Sto godina kasnije, Braća Hrvatskog zmaja podigla su spomenik u čast hrvatskoj himni, jedini takve vrste u svijetu.

Kumrovec - gdje se nalazi Muzej "Staro selo" (Etno-selo Kumrovec), jedinstveni muzej na otvorenom, s očuvanim izvornim seoskim kućama s prijelaza 19. u 20. stoljeće.

Klanjec -  nalazi se na uzvisini podno ruševina srednjovjekovnog Cesargrada, na samoj hrvatsko-slovenskoj granici, na rijeci Sutli.

Veliki Tabor - je utvrda na sjeverozapadu Hrvatske, u Hrvatskom zagorju u blizini mjesta Desinića, 8 km zapadno od Pregrade, na nadmorskoj visini od 334 m.

Moguće je uživanje u pješačenju i vožnji biciklom Tuheljskim krajevima.

 

 

Ulaz u objekt poslije 14 sati izlaz do 10 sati

Kontakt:  Željo Cvetko 

meil:

meil:             

 

 

Parkirno mjesto
Klimatizirano
WiFi
Roštilj
Lokacija
Hrvatska Tuhelj • Sveti Križ 196 b
Trgovine
997 m
Restoran
1000 m
Autobusna postaja
1000 m
Središte grada
1000 m
Molimo unesite vaše ime
Molimo unesite vaše prezime
Molimo unesite vaš email
Molimo unesite vaš broj telefona

Ovime potvrđujem da se slažem s Općim uvjetima i odredbama, koji pružaju važne informacije o mojim odgovornostima u vezi s plaćanjem, otkazivanjem, i ostalim bitnim elementima ove Rezervacije.

Molimo prihvatite opće uvjete
Molimo prihvatite politiku privatnosti
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenive EU odredbe o zaštiti potrošača.
Odaberi datume