Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Moderan i elegantan apartman u centru (besplatan parking na zahtjev) (Donji Grad (Zagreb), Zagreb)

Cijena
Od 50 €/noć
Šifra oglasa: 391001

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Grad Zagreb, Zagreb, Donji Grad (Zagreb)

Opis

Apartman se nalazi u Slovenskoj ulici br.9 u širem centru Zagreba.

Naš novo uređeni apartman je idealno pozicioniran u širem središtu Zagreba. Udaljen svega 15 minuta hoda, a 5-7 minuta tramvajem, od glavnog gradskog trga „Bana Josipa Jelačića“ i ostalih gradskih atrakcija apartman je odličan izbor ne samo za naše goste koji su u turističkoj posjeti gradu već i za one koji ga posjećuju poslovno.
Naš apartman se sastoji od jedne spavaće ( u kojoj se nalazi krevet veličine 160x200cm), kupaone (u kojoj se nalazi veš mašina), hodnika i prostrane dnevne sobe u kojoj se nalazi trosjed na razvlačenje (kada se razvuče trosjed se pretvara u krevet s vrlo udobnim madracem veličine 160x210 cm), LCD TV, klima uređaj, stol za blagovanje. Kompletno opremljena kuhinja, koja je integrirana u okviru dnevne sobe, se sastoji od frižidera, štednjaka s pećnicom,perilice s posuđem, posuđa i pribora za jelo,kuhala za vodu, mikrovalne pećnica itd.
Grijanje u aprtmanu je centralno etažno.
U apartmanu se mogu smjestiti 4 osobe.
U apartmanu se nalazi besplatan wi-fi (bežični internet) za naše goste.
Nadalje, za naše goste možemo osiguratim na zahtjev, parkirno mjesto.
Apartman se nalazi na udaljenosti od svega 10-15 minuta hoda od glavnih gradskih znamenitosti kao što su Hrvatsko Narodno kazalište, Zagrebačka katedrala, Gornji grad (gdje se nalaze Sabor i Vlada Republike Hrvatske te crkva Sv.Marka), muzej Mimara, tržnica Dolac, zelena oaza u samo središti grada park Zrinjevac itd.
Također je potrebno naglasiti da se naš apartman nalazi u neposrednoj blizini nekoliko gradskih bolnica kao što su: klinička bolnica Sestara Milosrdnica (Vinogradska bolnica – udaljena 2-3 minute pješke ), Institut za Tumore (udaljen 5-7 minuta pješke), bolnica Sv.Duh ( udaljena 10-tak minuta vožnje automobilom ili tramvajem/autobusom), Klinike za Traumatlogiju (udaljena 10 minuta vožnje automobilom) klinički bolnički centar Zagreb- Rebro (udaljena 15 –20 minuta vožnje automobilom), Nova bolnica u Dubravi (udaljena 20-tak minuta vožnje automobilom ).

Upute ukoliko dolazite vlakom:
Apartman je udaljen svega 10-15 minuta vožnje tramvajem od Glavnog Zagrebačkog kolodvora. Kada Izađete iz glavne putničke zgrade pređite cestu i ispred ćete uočiti tramvajsku stanicu. Koristite tramvaje broj 6 ili 2 u smjeru ČRNOMERAC (izađite na šestoj stanici koja se zove Slovenska). Kada ste izašli na stanici Slovenska skenite ulijevo i pređite cestu na semforu i nastavite ravno hodati Slovenskim ulicom (lijevom stranom) do br.9 s lijeve strane.

Upute ukoliko dolazite autobusom:
Apartman je udaljen svega 15-20 minuta vožnje tramvajem od autbusnog kolodvora. Kada izađete iz putničke zgrade pređite cestu i uzmite tramvaj broj 2 ili 6 (u smjeru Črnomerec). Izađite na devetoj stanici koja se zove Slovenska te pratite upute kao špo je navedeno gore.

Cijena tramvajske karte je 4 kune za pola satnu vožnju i može se kupiti na bilo kojem kiosku.

Upute ukoliko dolazite avionom:
Apartman je udaljen svega 30 minuta vožnje od Zagrebačkog aerodroma Pleso. Kada izađete iz putničke zgrade uzmite autobus „Croatia Airlines“ koji će vas odvesti do autobusnog koldvora u Zagrebu. Nakon što stignete na autobusni kolodvor molim slijedite gore navedene upute (upute ukoliko dolazite autobusom).

Upute ukoliko dolazite autom:
Ukoliko koristite navigaciju u automobilu molim unesite sljedeću adresu: Slovenska ulica br.9. Zagreb.
Ukoliko dolazite iz smjera Republike Slovenije koristite izlaz s autoputa Zagreb - Zapad i pratite Zagreb centar oznake.
Ukoliko dolazite iz smjera Republike Srbije ili Bosne i Hercegovine koristite izlaz s autoputa Zagreb – Istok i pratite Zagreb centar oznake.
Ukoliko dolazite iz smjera mora (Rijeka ili Split) koristite izlaz s autoputa Zagreb – Jug i pratite Zagreb centar oznake.
Ukoliko će Vam biti potrebne detaljne upute kako doći do našeg apartmana automobilom molimo Vas lijepo da nas unaprijed obavijestite i mi ćemo Vam ih poslati.

Dodatne usluge koje nudimo za naše goste:
Usluge čišćenja u slučaju da se odlučite za dulji boravak.
Prijevoz od aeredroma do apartmana.
Prijevoz u druge gradove u Republici Hrvatskoj i regiji.
Iznajmljivanje automobila (Rent-a-car).

CIJENA NAJMA APARTMANA:

Noćenje: 60 EUR
Dnevni odmor: 40 EUR
Za boravak dulji od 7 dana cijena je po dogovoru.

Karta

Grad Zagreb, Zagreb, Donji Grad (Zagreb),
Cijena
Od 50 €/noć
Min. Boravak je 1 noć(i)
 Politika privatnosti*
Od 50 €/noć