Rezerviraj apartman, sobu ili kuću za odmor na Njuškalu!

Zagreb VUKOVARSKA STROJARSKA RADNIČKA APARTMAN AUTOBUSNI ŽELJEZNIČKI (Trnje (Zagreb), Zagreb)

Cijena
Od 50 €/noć
Šifra oglasa: 389868

Osnovne informacije

Vrsta smještaja
Apartman
Lokacija
Grad Zagreb, Zagreb, Trnje (Zagreb)

Opis

Apartmana u Zagrebu danas imate preko 3000, zašto da odaberete baš naš?

Zato što u našim apartmanima ugošćujemo goste u Zagrebu već 8. godinu i znamo što naši gosti trebaju, žele i očekuju i radi čega nam se vraćaju!
Nalazimo se u zagrebačkom kvartu KRUGE, na samoj Vukovarskoj ulici, preko puta Strojarke ulice, koji je poseban po tome da se nalazi na lokaciji koja je u neposrednoj blizini Autobusnog i Glavnog željezničkog kolodvora tako da ako dolazite autobusom ili vlakom u našem udobnom apartmanu ste laganom šetnjicom za 10 tj 5 minuta! Ako dolazite autom, iza zgrade imate besplatan parking.

Izvanredan je za poslovnu gospodu koja žele (ima 2 spavaće sobe) udoban i komforan smještaj u blizini svih poslovnih zona ( RADNIČKA, CENTAR).

Također je vrlo prikladan za obitelji s djecom, ali i pogodan za smještaj čak 3 para ( 6 odraslih osoba je kapacitet!) koji se dolaze zabaviti u Zagreb!
Očekuje vas prekrasan potpuno novo opremljen apartman s 2 spavaće sobe, koji ima sve potrebno za vaš ugodan boravak, kao da ste u okruženju vlastitog doma, od klime, WIFI-ja, perilice, LCD tv-a, perilice suđa, pegle, daske za peglanje, posuđa, kuhinjskih potrepština (čaj, kava, ulje..).
Kapacitet nam je 6 odraslih, imamo i dječji krevet prema zahtjevu!

Dođite i uvjerite se u udobnost i kvalitetu našeg apartmana!
Za duže boravke od 7 dana odobravamo popust!

Karta

Grad Zagreb, Zagreb, Trnje (Zagreb),
Cijena
Od 50 €/noć

 Politika privatnosti*
Od 50 €/noć