Prenota un appartamento, una camera o una casa vacanza a Njuškalo!

Casa (14+0) Topličica (Novi Marof), Novi Marof

Prezzo
Da 60 €/pernottamento
Il codice degli annunci: 386214

Informazioni Generali

Tipo di alloggio
Casa
Luogo
Regione di Varaždin, Novi Marof, Topličica (Novi Marof)

Descrizione

Iznajmljujemo autohtone zagorske kucice za odmor za sve ljubitelje prirode, u sklopu našeg imanja Grebengradska medna hiža. Kucice su uredene u rustikalnom stilu naših starih te nas vracaju u prošlost. Idealno mjesto za djecu te proslave djecjih rodendana. Tu su velike terase, roštilj, djecje igralište, montažni bazen.
Takoder možete razgledati razne domace životinjice :zeceve, golubove, ovce, koze, mini kokice, prašcice, pse...

Cijene najma:
Medna hiža: za 2 ili 4 osobe iznosi 400 kuna po nocenju.

Zagorska hiža: za 2 ili 4 osobe iznosi 400 kuna po nocenju.

Vila Brigita: drvena kuca za 6 osoba. Cijena najma kuce za 6 osoba je 600 kuna, a za dvije osobe 400 kuna.

Dolazak od 14h, odlazak do 10h ili po dogovoru.

Djecji rodendani za oko 30 ljudi iznosi 700 kuna.

U sklopu imanja nalazi se bazen te prostor za posluživanje pica.

Nalazimo se u Toplicici prema Grebengradu, kod Novog Marofa. Grebengradska 59.

U blizini imanja(1km) nalazi se izletište Toplicica sa bazenima, restoranom i teniskim terenom. Takoder tu su i ribnjaci za ljubitelje ribolova, te stari grad Grebengrad za ljubitelje planina.

Slike su poredane po redosljedu: Medna hiža, Zagorska hiža, Vila Brigita.

Mali opis:
Na pitomim obroncima Toplicice podno drevne utvrde Grebengrad u Hrvatskom Zagorju smjestile su se stoljetne "Zagorska hiža, Medna hiža te Vila Brigita Vama dragi gosti i prijatelji na usluzi kao utocište od suvremenog i užurbanog modernog života.
Dodite, posjetite nas i barem na dan ili dva zaboravite vrevu gradskog života prepuštajuci se miru i tišini zelenih brežuljaka i stoljetnih šuma katkad isprekidanih milozvucnim pjevom ptica, šumom vjetra ili zujem neke radoznale pcelice.
Zagorska i Grebengradska medna hiža autohtone su drvene zagorske kuce stare 118 i 98 godina, a obnovljene u duhu vremena u kojem živimo kako bi Vama dragi gosti uz doživljaj starine bili dostupni i svi sadržaji suvremenog života. Vila Brigita je preseljena veca drvena kuca u malo luksuznijem izdanju.
Sve kucice opremljene su kupaonicama sa tuš kabinom i sušilom za kosu, kuhinjom i potrebnim uredajima i posudem za samostalnu pripremu hrane te TV-prijemnikom i skromnom zbirkom razlicitih naslova književnih djela za razbibrigu u slucaju kiše. Svaka kuca namijenjena je za dvije osobe, te još jednu ili dvije na pomocnim krevetima, dok je Vila Brigita za 6 osoba.
Sastavni dio ovog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva cini i stacionarni pcelinjak sa pedesetak košnica gdje se gosti mogu upoznati sa svim tajnama pcelarenja, kao i uživati u mnogobrojnim slatkim proizvodima medonosnih pcela od kojih isticemo med skupljen od najrazlicitijeg grebengradskog cvijeca poznat pod nazivom "Grebengradski samotok".

Lokacija je idealna kao polazište za obilazak mnogobrojnih dvoraca Hrvatskog Zagorja, toplica, izletišta, svetišta i ostalih znamenitosti.
Više informacija na broj telefona: 091 611 1539

Mappa

Regione di Varaždin, Novi Marof, Topličica (Novi Marof),
Prezzo
Da 60 €/pernottamento
Il soggiorno minimo è 1 notte(i)
Da 60 €/pernottamento