Studio EMANUEL z balkonom 3 ima 3 zvezdice. Nahaja se 10 minut hoje od centra mesta in 15 minut hoje od najbližje plaže. Velikost notranjega prostora je 27 m2, balkon pa 6 m2. Nahaja se v nadstropju: 1. Posteljnino in brisače zagotovi namestitev sama.
PARKIRANJE: Zasebno parkirišče je na voljo pred hišo.
OPIS POSTELJE: 1 zakonska postelja
MAKSIMALNO ŠTEVILO GOSTE: 2 osebi
OTROCI: Nastanitev ni primerna za dojenčke in otroke.
HIŠNI ŽIVALI: Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
PRIHOD / ODHOD: Prijava: 15:00 - 22:00 Odjava: 06:00 - 10:00
ODDALJENOSTI: Plaža: 1100 m, Center mesta: 700 m, Trgovina z živili: 250 m, Restavracija: 250 m, Avtobusna postaja: 700 m, Letališče: 35000 m
Ocjene i recenzije važan su element prilikom odabira smještaja. Kako bismo osigurali da objavljene recenzije budu korisne kada odabireš smještaj za svoje putovanje, u Njuškalu brinemo da one uistinu dolaze od gostiju koji su boravili u tom smještaju.
Recenzije smještaja na Njuškalu gosti mogu ostaviti isključivo nekoliko dana nakon što naprave check-out. Gost će zaprimiti poruku s jedinstvenom poveznicom koja ga vodi na stranicu za unos ocjene i recenzije čime osiguravamo da povratnu informaciju ostavljaju samo stvarni gosti smještaja. Gosti koji otkažu rezervaciju neće dobiti ovakvu poruku.
Kako bi ocjene i recenzije bile u potpunosti relevantne za tebe i pomogle ti u donošenju najbolje odluke za tvoje sljedeće putovanje, objavljujemo sve recenzije, bile one pozitivne ili negativne. Sadržaj recenzija koje gosti ostavljaju mora biti vezan uz smještaj i putovanje, a jezik sadržaja mora biti primjeren svrsi. Recenzije s neprikladnim sadržajem poput promotivnih linkova ili pak govora mržnje i korištenja neprimjerenog jezika ćemo ukloniti.
Njuškalo ne objavljuje sadržaj u ime gostiju ili iznajmljivača. Ocjene i sadržaj recenzija na Njuškalu u potpunosti su u rukama stvarnih gostiju, korisnika smještaja, te ni na koji način nisu sponzorirane. Sadržaj objavljenih recenzija napisali su sami gosti koji su boravili u smještaju te se Njuškalo odriče odgovornosti za njihov sadržaj.