Book an apartment, room or a vacation home on Njuškalo!

House (5+1) Selce, Crikvenica

Price
Price Upon Request
Ad code: 415697

General Information

Type of Accommodation
House
Location
Primorje-Gorski Kotar, Crikvenica, Selce
Size
37.21 m2
Exterior area
45.00 m2

Description

Dosta Vam je punih plaža? Tražite mir i prirodu? Tražite nešto potpuno drugačije?

Negdje između neba i mora, nalazi se naša nova mobilna kučica. Točnije rečeno, nalazi se na Elements kampu u mirnom djelu Selca i idealan je za svačiji odmor. Na prostranom terenu u neposrednoj blizini mora, točnije 120 metara! U tišini netaknute prirode smjestili smo kućicu da kao pozornicu gleda prekrasno more, sunce i otok Krk. Kućica je okružena prirodom. Započnite dan na terasi uz zvuk crvrčka i miris mora. Na čak 45 m2 se nalazi stol za blagovanje te kutna garnitura za odmor, i dvije komforne ležaljke. Bočno uz terasu stoji Vam roštilj na raspolaganju.

Interijer kućice nudi sve, pa Vam neće nedostajati komfora i opuštenosti u mediteranskom stilu. Dvije spavaće sobe, kupaonice, ful opremljena kuhinja, klima uređaj, Internet, TV . Idealno za do 6 osoba! Zatvorite oči i zamislite..... u prekrasnom ste mjestu okruženi svijetlim vodama Jadrana. Guštajte s nama i odmorite dušu i tijelo!

Kamp je udaljen od centra 5 minuta pješice. Idealan je i za biciklističke grupe zbog velikog broja smještajnog kapaciteta te blizine biciklističkih staza.

Map

Primorje-Gorski Kotar, Crikvenica, Selce,Jasenova 19
Price
Price Upon Request
Min stay is 0 night(s)
 Privacy policy*
 Terms and conditions*
Price Upon Request