Book an apartment, room or a vacation home on Njuškalo!

House (10+0) Globočec, Marija Bistrica

Price
Price Upon Request
Ad code: 395961

General Information

Type of Accommodation
House
Location
Krapina-Zagorje County, Marija Bistrica, Globočec

Description

Iznajmljuje se klimatizirana autohtona zagorska drvena kuca u pitomoj, zdravoj i ekološki cistoj prirodi sa jacuzzi bazenom na terasi.

Zagorska „hiža“ smještena je u nenaseljenoj, pitomoj prirodi, na 365 m nadmorske visine, u neposrednoj je blizini centra Marije Bistrice (najveceg nacionalnog svetišta), s prekrasnim pogledom na istocni dio Krapinsko-zagorske županije s kojeg puca pogled na planine Ivancicu i Strahinjcicu.
Tu možete uživati u pjevu ptica, šetati na friškom zagorskom zraku, makar na kratko živjeti u idilicnom okruženju stare zagorske hiže koja je opremljena u duhu starine s izmjenama koje su prilagodene vremenu u kojem se nalazimo.
Kuca ima potpuno opremljenu kuhinju s boravkom i blagovaonicom tako da gost može sam pripremati hranu, spavacu sobu u prizemlju, spavaci dio u potkrovlju, kupaonicu, predsoblje i veliku terasu na kojoj je smješten jacuzzi bazen, solarni tuš, te ležaljke za suncanje i dr.
Odmah do kuce nalazi se prekrasna sjenica pokrivena sa slamom za ugodno druženje ili odmor u hladovini. Pored kuce nema susjeda, cijeli kompleks cini jedno imanje u našem vlasništvu (OPG).
Kuca je prilagodena potrebama osobama s invaliditetom (ulazna rampa, rukohvati u WC-u).

U promotivnom razdoblju koje traje do 21. lipnja 2020. godine dnevni najam kuce s korištenjem bazena iznosi 600,00 kn za dvije osobe ili par s djecom (najmanje dva nocenja).

Kuca se može iznajmiti i bez korištenja bazena po cijeni od 200,00 kn po osobi (jedno nocenje) ili 150,00 kn po osobi dva ili više nocenja.

Nakon promotivnog razdoblja (od 22.06.2020. godine) dnevni najam kuce s bazenom iznosi 800,00 kn dnevno.


Više informacija možete dobiti putem telefona 098/752-775 ili 098/955-2217 (engleski jezik) ili putem E-maila: ssalamon@net.hr

Map

Krapina-Zagorje County, Marija Bistrica, Globočec,
Price
Price Upon Request
Min stay is 0 night(s)
 Privacy policy*
 Terms and conditions*
Price Upon Request