Book an apartment, room or a vacation home on Njuškalo!

House (6+3) Pavlovec Zabočki, Zabok

Price
Price Upon Request
Ad code: 416639

General Information

Type of Accommodation
House
Location
Krapina-Zagorje County, Zabok, Pavlovec Zabočki
Size
30.00 m2
Exterior area
700.00 m2

Description

Objekt Etno kuće za odmor u Zagorju nalazi se 24 km od Zagreba. U okviru ovog objekta sa vrtom dvorištem i šetnicom na brijegu na raspolaganju su oprema za roštilj i besplatni WiFi, kao i stol i klupe na otvorenom za proslave.

Sve smještajne jedinice sadrže TV ravnog ekrana, a pojedine obuhvaćaju blagovaonicu i/ili terasu. Svi apartmani uključuju kuhinju s hladnjakom i štednjakom. U sklopu objekta dostupni su besplatno privatno parkiralište i posteljina.

Gosti se mogu opustiti na terasi za sunčanje etno kuće i u prirodnom zelenom okruženju koje se prostire uokolo etno sela. Na zahtjev su na raspolaganju usluga dostave domaćih namirnica od sira i vrhnja, do zagorskih štrukli, te lunch paketa.

U sklopu objekta gosti mogu igrati tenis, a okolica je popularna među ljubiteljima pješačenja. Pored sela prolazi poznata Ksaverova šetnica koja vodi do prekrasnog vidikovca Picelj odakle pogled seže sve do slovenskih Alpa. 

Etno selo Zagorje smješteno je 9 km od Termi Tuheljske Toplice i 30 km od Rogaške Slatine. Zagrebačka zračna luka udaljena je 35 km.

Parovima se posebno svidjela lokacija - ocijenili su je s 9,8 za svoj boravak udvoje.

Ovaj smještajni objekt idealan je i za obitelji s djecom, kao i za starije osobe. Dočarati će vam tradiciju života Zagorja nekad kao i opustiti vaš um i tijelo od svake gradske vreve i užurbanosti, puneći vas nekom svježom novom energijom!

Dobrodošli u raj, zagorsku bajku na dlanu!
 

Map

Krapina-Zagorje County, Zabok, Pavlovec Zabočki,Pavlovec 6
Price
Price Upon Request
Min stay is 0 night(s)
 Privacy policy*
 Terms and conditions*
Price Upon Request